Dag 1 av 120 days!

Hej kära vänner! Välkomna att följa mig när jag nu startar min 120 Day Ruby plan!I dag är det dag 1 av ”120 day Ruby plan”. Det innebär att jag har bestämt mig för att under dessa 120 dagar lägga upp en plan och följa den.  

                                     Vi är en grupp som bestämt oss för att sätta upp mål för att bli framgångsrika och lyckas med vår business – och att använda oss av ett verktyg för detta ändamål: Boken :Boken innehåller en hel del råd man skall följa – Hur man sätter sina mål – affärsmässiga och inte minst på det personliga planet. Hur man skaffar sig bra vanor – kanske blir av med dåliga – hur man kan utvecklas till en mer positiv människa, som kan dela med oss och hjälpa andra till ett bättre liv.  Det är nämligen precis det den här businessen går ut på: Att göra en god insats i världen genom att ge människor kraften att förbättra sina liv med lönande affärsmöjligheter, innovativa produkter och en berikande upplyftande kultur.

Så nu är det bara att köra! Alltså nu checkar jag av mina ”Daily comitments”:

Physical exercise: Som alltid – varje morgon startar jag med en simtur i poolen. –                          Check.

Följt av frukost på altanen  med dagens vitaminintag: …….nämligen: LifePak, Marine Omega, Tegreen, R2 och juicen: JVI.                CHECK!   

”Read 20 min.” Boken av Napoleon Hill: ”Tänk rätt – bli framgångsrik” rekommenderas :                                                                                                                            Det är ingen nyhet för mig – att tankens kraft är betydelsefull och jag läser ofta den sortens litteratur.                                                                                               CHECK!Min kära väninna Elisabeth kom och hälsade på för att få litet information.  Då gav jag henne en flaska champagne för att hon är nybliven Executive i mitt Team: ”Team Schollin”.   ”Meeting with the team”.                                                           CHECK!

”Presentation, distributor sign-up”                                                                                  En ny distributör signades in i Teamet och jag hjälpte henne att registrera sig så att hon nu kan handla online till inköps-pris! Hon var så glad!                                                                                                               CHECK!

 På kvällen lade jag en order med en ny produkt som förhandslanseras: Epoch Sunshine Body kit: Jag handlade även andra produkter som finns med i So Summer Collection och som nu säljs med – 20% rabatt. Jag passade också på att handla en resväska ”100% product user”:                                                                                             CHECK!

Godnatt – nu lägger jag mig och sover efter min första dag på min 120 dagars-resa.

 

 

 

 

Det här inlägget postades i Blog av Christina Schollin. Bokmärk permalänken.

Om Christina Schollin

Christina Schollin är skådespelerska, Entreprenör och MÅBRA-Ambassadör, med en inre skönhet och mognad, som smittar av sig.Christina, som nu mer och mer växlar in på allt som har med livskvalitet att göra. Från skönhets-produkter, vitaminpreparat, anti-aging-business till livsfilosofi. Hon delar gärna med sig - och ger andra människor en möjlighet att förändra sina liv. Våga Vara ett Föredöme!

2 svar på ”Dag 1 av 120 days!

  1. Jag förstår verkligen inte konceptet?, vad ska uppnås?, måste man köpa produkter från Nu Skin för nå ”målet” som är vad? Ursäkta mig men de känns lite mambojambo…

    • Hej Catharina. Förstår din undran. Men mina blogg-inlägg är mest tänkt som en dagbok där jag delar med mig till andra vad jag själv arbetar med för att nå framgång med min business – men även på det personliga planet. Vilket är nog så viktigt. Den som är intresserad av att veta mer om Nu Skin – produkterna och Möjligheten är välkommen att kontakta mig. Att arbeta som ”Oberoende Distributör” för Nu Skin – som jag gör är verkligen inget ”mambojambo” (vad nu det är) utan ett seriöst affärsbygge med ett seriöst företag. Du är välkommen att kontakta mig om du vill ha mer information. Du kan också se: http://www.schollin.nsopportunity.com och http://www.schollin.nsproducts.com. Må Bra! Lev Väl! Christina Schollin.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *