Dag 12 – 14. Härlig helg med kräftskiva i Värmland.

Hans och jag startade vår bil-resa till Värmland och Sölje Herrgård. Mellanlandade för tankning av bilen och tankning av mat för hungriga magar. Hamburgare är gott – ibland! Framme på kvällen till detta fantastiska ställe där min kära väninna Gio Petré och hennes son Johan bor.Vi fick checka in i detta magnifika sovrum…………   …. där det även fanns ett skrivbord med denna fantastiska utsikt. Bra plats för mig, som är en business-woman och lever efter : ”Aldrig utan min dator”!     Vi  blev bjudna på korv med bröd tillagat av en kock nere vid stranden, innan det var sängdags. Morgonen därpå inspekterades ägorna tillsammans med Johan  …. som här sitter och tittar ut över viken och Drängstugan.

 Så underbart att äntligen få återse med min kära väninna Gio sedan Dramaten-tiden .   Så här såg vi ut i pjäsen ”Kattorna” på Dramaten 1961.

         Jag träffade även  en kär kollega från förr: Kjell Bergqvist som hade med sig sin son. Så här såg vi ut i pjäsen ”Bäddat för 6” på China-teatern 1984.

Presenterna till Johan och Gio blev: Världens bästa tandcreme till Gio.       Johan fick ”So Summer Body Lotion” + 1 burk Marine Omega, som är bra för hälsan. Jag har lovat honom att få ytterligare vitaminer och produkter, som kanske kan hjälpa honom att få bukt med torra fläckar på kroppen. Lunchen intogs på gården utanför huset ………..

 Grillade hamburgare smakade gott!   Här är gänget som gav sig ut i skogen och plockade svamp!!!!! Kom tillbaka med korgar fulla med skogens läckerheter…….    ………som sedan rensades och smörstektes inför kvällens kräftskiva. Mums!!!     Jag passade på att ha ett business-meeting med en kund som handlat produkter men som nu ville registrera sig och få ett kund-nummer för att kunna handla online till inköps-pris. Passade bra – eftersom hon bodde i närheten, så då fixade vi hennes kund-nummer via min dator.       Innan ställdes det upp för gemensam bild – och detta härliga gäng med nya bekantskaper hade en härlig kväll tillsammans!     Alltid underbart att träffa Agneta Sjödin…..   Mycket skratt, glädje, sång och tal – kvällen lång………….         ….. som avslutades uppe i Salongen där Kjells son Leo showade för oss. Vad månde bliva????    Nästa dag var det dags att säga adjö till Gio och Johan och tacka för en fantastisk helg på underbara Sölje Herrgård.

 

Det här inlägget postades i Blog av Christina Schollin. Bokmärk permalänken.

Om Christina Schollin

Christina Schollin är skådespelerska, Entreprenör och MÅBRA-Ambassadör, med en inre skönhet och mognad, som smittar av sig.Christina, som nu mer och mer växlar in på allt som har med livskvalitet att göra. Från skönhets-produkter, vitaminpreparat, anti-aging-business till livsfilosofi. Hon delar gärna med sig - och ger andra människor en möjlighet att förändra sina liv. Våga Vara ett Föredöme!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *