Dag 15 och 16: Kräftskiva med Stallfåglarna och lunch hos Anita.

Festerna avlöser varandra just nu: Här är det Stallfåglarnas årliga kräftskiva med fullt med glada pippin av alla grader. Själv blev jag invald i kretsen för 41 år sedan !!!! Blev tilldelad namnet: ”Sädesärlan”, då jag just fått mitt fjärde barn.   Det är alltid glada tillställningar och fåglarna trivs tillsammans.    Carina, jag, Anna och Karin hade en kul kväll tillsammans.    Slurp, slurp………     Skål, skål…… pip,pip …………    Vi blev uppdelade i grupper, som skulle framföra en egen text på en visa…..   Dessa tre vann hatt-tävlingen! Lilla Thilly Stephan, till höger  –  94 år gammal – alltid glad och strålande! Så underbart att se henne.

   Naturligtvis knöt jag nya kontakter och utökade min lista på personer som jag skall kontakta för att dela ut mitt erbjudande om att få kundnummer med Nu Skin! Jag är så stolt över att kunna ha möjlighet att dela med mig av en fantastisk Möjlighet till andra!

_____________________________________________________________________________

Dagen efter var det tjej-lunch hos Anita Strandell.  Härlig mat med härliga damer, mycket skratt och fina samtal.

   Min härliga väninna Carina – som gav mig i present: En Mariposa-klänning, eftersom hon vet att jag älskar fjärilar!

Tjejerna hade hört talas om den fantastiska tand-cremen, som jag kan erbjuda, så där satt jag och la upp beställningar på 8 tuber av denna produkt, som ALLA vill ha! Och som ALLA älskar!          Nu ser jag fram emot att se deras resultat när de använt tandcremen.

 

Det här inlägget postades i Blog av Christina Schollin. Bokmärk permalänken.

Om Christina Schollin

Christina Schollin är skådespelerska, Entreprenör och MÅBRA-Ambassadör, med en inre skönhet och mognad, som smittar av sig.Christina, som nu mer och mer växlar in på allt som har med livskvalitet att göra. Från skönhets-produkter, vitaminpreparat, anti-aging-business till livsfilosofi. Hon delar gärna med sig - och ger andra människor en möjlighet att förändra sina liv. Våga Vara ett Föredöme!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *