Snart åker jag på kryssning med världens största kryssningsfartyg!

Snart går jag ombord på: ”Symphony of the Seas”, som är världens största kryssningsfartyg.

Vi startar från Malaga den 27/3 och anländer Barcelona hamn den 29/3. En minikryssning för speciellt inbjudna: Pressfolk och ”Influenser ”. (Det låter väl fint: Att få kalla sig Influenser!!) Det skall bli så spännande att utforska allt som finns att göra ombord. Naturligtvis kommer jag att dela med mig här på bloggen med bilder och redovisande av mina intryck.

Här kan ni se videos som visar byggandet av ”Symphonie of the Seas”!

 

Jag har ju erfarenhet från förut – då vi kryssade med ”Harmony of the Seas” – det som var Världens största kryssningsfartyg – då! Detta är alltså större!!!

Här är några foton från den kryssningen, som gick till Karibien. Det kommer att visas i ”Wahlgrens värld” på TV 5 den 12:e April.

     

      

Det här inlägget postades i Blog av Christina Schollin. Bokmärk permalänken.

Om Christina Schollin

Christina Schollin är skådespelerska, Entreprenör och MÅBRA-Ambassadör, med en inre skönhet och mognad, som smittar av sig.Christina, som nu mer och mer växlar in på allt som har med livskvalitet att göra. Från skönhets-produkter, vitaminpreparat, anti-aging-business till livsfilosofi. Hon delar gärna med sig - och ger andra människor en möjlighet att förändra sina liv. Våga Vara ett Föredöme!

5 svar på ”Snart åker jag på kryssning med världens största kryssningsfartyg!

 1. Ha det så jättebra på kryssningen.
  Ser fram emot att höra hur det var 😊

  Må så gott
  Hälsningar Sandra 🌻🌷

 2. Så härligt det låter hoppas du har haft en fantastisk kryssning.
  Måste bara säga du och Hans är helt underbara i Wahlgrens Värld, så roligt att få se mer av er där, vilka fantastiska föräldrar, mor-och farföräldrar ni är, fyllda av kärlek, närvaro och humor den absolut bästa kombinationen.
  Ha en underbar påskhelg tillsammans med familjen.
  Rosa

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *