Bergman-festivalen på Fårö i morgon!

I morgon flyger jag till Gotland för att medverka i Bergman-festivalen på Fårö. Jag skall intervjuas -om mitt liv och mina filmer –  och två av mina produktioner skall visas: ”De två saliga” av Ulla Isaksson i regi av Ingmar Bergman. Medverkar gör också Harriet Andersson och Per Myrberg.

Så skall ”Käre John” också visas, dock inte i regi av Ingmar Bergman utan av LarsMagnus Lindgren. Jarl Kulle och jag gjorde där vår tredje film tillsammans. Den kom ut 1964 och blev nominerad för en Oscar för ”bästa utländska film”. 1966.

Det skall bli trevligt att komma till Fårö, där jag aldrig varit förut. Jag kommer att redovisa mina intryck här på bloggen – så

Stay tuned!

Soliga hälsningar!

Christina.

 

Det här inlägget postades i Blog av Christina Schollin. Bokmärk permalänken.

Om Christina Schollin

Christina Schollin är skådespelerska, Entreprenör och MÅBRA-Ambassadör, med en inre skönhet och mognad, som smittar av sig.Christina, som nu mer och mer växlar in på allt som har med livskvalitet att göra. Från skönhets-produkter, vitaminpreparat, anti-aging-business till livsfilosofi. Hon delar gärna med sig - och ger andra människor en möjlighet att förändra sina liv. Våga Vara ett Föredöme!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *