Garner, garner, garner!!!! Ett erbjudande till mina blogg-läsare!

Hej Vänner!

Nu pågår ”Operation rensning” hemma hos mig och jag har beslutat mig för att bl.a. sälja ut alla de garner som finns kvar från den tiden jag hade min stick-firma och sålde mina egenhändigt stickade plagg.  (Erbjudandet kommer sist i detta inlägg)

 Här nedan ser ni några stycken ur den stora kollektionen !

Alla plagg var försedda med  en guld-etikett och en guld-ängel.

   

     

 

 

Hans ställde upp som modell ibland.

……….. liksom även Pernilla.

 

Även Niclas gillade mina tröjor!

Naturligtvis stickade jag även barnkläder.

Nu till mitt erbjudande:

Jag säljer dessa exklusiva märkes-garner – kartongvis. Är du lika stick-tokig som jag var, så – Missa inte detta unika tillfälle.!!  Anmäl ditt intresse, så sätter jag ett bra pris. Du kan antingen skriva ett meddelande – eller maila mig: christina.schollin@gmail.com   

Ser fram emot DITT svar!

Christina.

Det här inlägget postades i Blog av Christina Schollin. Bokmärk permalänken.

Om Christina Schollin

Christina Schollin är skådespelerska, Entreprenör och MÅBRA-Ambassadör, med en inre skönhet och mognad, som smittar av sig.Christina, som nu mer och mer växlar in på allt som har med livskvalitet att göra. Från skönhets-produkter, vitaminpreparat, anti-aging-business till livsfilosofi. Hon delar gärna med sig - och ger andra människor en möjlighet att förändra sina liv. Våga Vara ett Föredöme!

7 svar på ”Garner, garner, garner!!!! Ett erbjudande till mina blogg-läsare!

 1. Hej
  Undrar vad har du pris på garnen.
  Jag stickar inte själv,men jag en vän (ensamstående mor) vem stickar att kunna få lite extra i matkasse.

  Tack på förhand

  Aino Lilja

  • Hej Margareta.
   Jag säljer garner kartongvis – olika färger så att man kan skapa fritt.
   Mohair – eller ull-garner.
   C:a 2,5 kilo garn i varje kartong.
   Pris: 500:-
   Porto: 180:-
   Meddela mig: christina.schollin@gmail.com om du vill att jag ska sända en kartong till dig. Då får du också reda på hur du kan betala.
   Med glada hälsningar.
   Christina Schollin

  • Hej Annette.
   Sänd mig ett mail med dina önskemål – om du vill köpa en kartong med mohairgarn eller ull-garn.
   En kartong innehåller c:a 2,5 kilo garn i blandade färger, så att man kan skapa fritt.
   Kostar 500:- – portot blir 180:-
   Ser fram emot ditt svar,

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *