Det kom ett mail! Och jag behöver ert råd!

Hahahaha!!!! Sådana här klisterlappar fick jag på posten för ett tag sedan. Trevligt – eller hur!!!!!Mina kära blogg-läsare! Nu behöver jag råd från er!

Det kom ett mail till mig för ett tag sedan, som påminde mig om något som jag redan skrivit om på bloggen.

Ni kan söka på min blogg: ”Sanningen” sept 2017. Och uppföljaren: ”Positiva tankar”. Och även: ”Befängd polisanmälan – nu nedlagd!”

Detta var alltså något som hände år 2017. En obehaglig, ofattbar händelse som jag egentligen har lagt bakom mig – även om den inte på något sätt är uppklarad.  Ni – kära läsare av min blogg var oerhört delaktiga då och försedde mig med kommentarer i kommentarsbåset, som vittnade om att jag inte var den enda som råkat ut för denna kvinna.

 Och hon fortsätter att härja, tydligen. Ytterligare en som råkat ut för henne! Detta mail är bara en i raden, som kommit till mig! 

___________________________________________________________________________

Hej Christina,

Jag ville bara skriva till dig angående något som du förhoppningsvis redan lagt bakom dig. Din forna samarbetspartner, Minette Tigerfalk. Jag måste erkänna att jag inte följer några bloggar över huvud taget och därmed inte sett detta på vare sig din eller din dotters blogg tidigare utan kom fram till dessa via Google. Min och Minettes relation är ytterst ytlig och vi lärde känna varandra genom diverse mingel vi varit på och således känner hon inte ens mig, men jag är just nu i en process med en jurist för att sätta dit henne för en förtalskampanj hon och en annan kvinna utsatt mig för på sociala medier. En häxjakt likt den hon anklagar dig för och även har gråtit ut i sin lokaltidning om. När jag läst både din och din dotters blogg förstår jag att ni gjorde helt rätt i att hänga ut henne, medan hon i sitt uthängande av mig hade absolut noll kött på benen och sanningshalten i hennes påståendet gentemot mig noll. Kanske behövde hon rikta sin ilska mot någon och då hamnade jag i skottlinjen. Nåväl, jag är större än så och orkar ärligt talat inte bry mig så mycket om samhällets avskum. Jag är inte den som brukar uttrycka mig med starka omdömen om människor, men en vidrigare människa har jag aldrig stött på.

Egentligen ville jag inget mer med detta mail än att tacka dig för att fylla i de luckor jag haft kring denna person och hoppas att du ägnar dina tankar åt helt andra saker än att låta henne stjäla ens en sekund till av ditt liv!

Varma hälsningar och trevlig helg!

______________________________________________________________________

Så – till min fråga till er, kära Vänner på min blogg: Vad tycker ni att jag skall göra?

Jag håller med brevskrivaren om att jag helst vill ägna mina tankar åt helt andra saker än att låta denna Minette Tigerfalk stjäla ens en sekund till av mitt liv!

 MEN hon kan ju inte få fortsätta att polisanmäla (som hon tydligen har satt i system!) och manipulera folk utan att bli STOPPAD!!!  

Jag har gång på gång skrivit vänliga mail och bett henne att vi skall reda ut den uppkomna situationen (som hon själv försatt sig i!) göra det vi kommit överens om, dra ett streck över alltihop och avsluta vårt samarbete med hedern i behåll. Och gå vidare i våra liv utan några hard feelings.

Jag, som tror alla människor om gott, vill fortsätta att leva efter devisen: ”Vänlighet föder vänlighet”. ”Do good and good will come to you”.  

Jag vet att det fortfarande finns gamla kunder till mig som letar i Gamla Stan efter min butik. Till dem vill jag säga: Gå inte till ”Carino Stockholm”, för i den lokalen huserar Minette Tigerfalk – och jag har INGENTING med den att göra. Om ni vill handla av mig går det bra på min web-shop: www.christinaschollin.com 

Jag lägger nu sista handen på min memoar-bok, som innehåller det mesta som hänt i mitt liv.

Naturligtvis skriver jag om alla lyckosamma år som affärs-innehavare i Gamla Stan på Storkyrkobrinken. Christinas Bod & Salong var en turistattraktion och folk vallfärdade från hela landet för att handla bl.a. Änglar hos mig, eller besöka Salongen, där jag hade konstutställningar och Soaréaftnar med välkända artister. När jag sedan fick möjlighet att öppna en Må-Bra Oas fortsatte jag med att ha samarbeten med duktiga kvinnor, som liksom jag brinner för att dela med mig av MåBra-aktiviteter.

Denna verksamhet fick alltså ett snöpligt slut i och med att jag startade ett samarbete med Minette Tigerfalk! Aldrig hade jag kunnat ana att jag skulle bli så lurad av någon som jag trodde bara gott om! Som dessutom polis-anmälde mig och min dotter Pernilla. En anmälan som naturligtvis genast blev nedlagd. Allt var så befängt och fullständigt horribelt.

Nu till min fråga till er:

Skall jag skriva om detta i min bok i det kapitlet som handlar om mina lyckosamma år i Gamla Stan.????? Jag kan ju inte gärna utelämna det? Och det är ju inte fråga om förtal. Det är FAKTA!  

Vad tycker ni???

Med – trots allt – glada hälsningar från er vän: Christina.

 

 

 

 

 

 

 

Det här inlägget postades i Blog av Christina Schollin. Bokmärk permalänken.

Om Christina Schollin

Christina Schollin är skådespelerska, Entreprenör och MÅBRA-Ambassadör, med en inre skönhet och mognad, som smittar av sig.Christina, som nu mer och mer växlar in på allt som har med livskvalitet att göra. Från skönhets-produkter, vitaminpreparat, anti-aging-business till livsfilosofi. Hon delar gärna med sig - och ger andra människor en möjlighet att förändra sina liv. Våga Vara ett Föredöme!

9 svar på ”Det kom ett mail! Och jag behöver ert råd!

 1. Jag tycker du ska skriva om Minette Tigerfalk, fullständigt vidrigt beteende och att hon polisanmäler hela tiden. Polisen gör ju inget åt det men hon njuter väl i all fall.Jag förstår att du har massor att göra med boken, men om du orkar, skriv om henne. Hon är ju sjuk.
  Med vänliga hälsningar
  Maud Hydén
  maud.hyden@gmail.com

 2. Jag har inte läst om detta innan, men om det är så att det finns fakta runt detta skall du givetvis skriva om det i din bok. Det kanske kan hjälpa alla oss naiva att inte alltid tro det bästa om människor vi möter i livet.

 3. Bästa Christina! Om jag inte misstar mig, så handlar din kommande bok om Ditt liv, Dina erfarenheter, goda som dåliga. Och eftersom du, som jag uppfattar dig, är en människa som vill hålla dig i sannings”spåret” så tycker jag att du ska ta upp detta. Händelsen har ju påverkat dig stort!
  Ha en fortsatt skön sommar 😊💝

 4. Jag tycker att du ska lyfta fram allt det positiva som du upplevt med din bod, anekdoter m.m och låta detta vara merparten sedan kan du skriva om det negativa och självklart det tråkiga avslutet. Men låt inte det tråkiga ta över för mycket! Kram till bästa Christina

 5. Jag tycker inte du ska ge henne någon mer uppmärksamhet, hon är inte värd din tid och inte värd att finnas i din bok…
  Ge henne inte den uppmärksamhet hon vill ha….
  Så hade i alla fall jag resonerat
  Mia

 6. Hej, Christina,

  Ett litet kort meddelande från mig angående det du skrev om Minette Tigerfalk;

  Jag känner inte till hela historien om/med henne, jag undrar om det kan ha varit någon jag träffade i samband att jag besökte din Bod … Låt mig säga så här om hur du skall göra angående dina memoarer; Skriv lite kort om henne och det som hände, men kanske inte allt för detaljerat, du kanske inte ens behöver nämna hennes namn, vissa personer förtjänar inte mer.

  Även jag har träffat otrevliga människor under min hittills 47-åriga livstid, tyvärr verkar det ofrånkomligt.

  Nä, tänk nu på något positivare.

  Hälsningar,

  / Janne

  • Hej Janne.
   Tack för ditt råd.
   Jag har redan bestämt mig för att inte ge Minette Tigerfalk en enda sekund till av min tid. Hon har redan bundit ris åt sin egen rygg – och får sona för det.
   Jag kommer att skriva om allt positivt under mina 22 år som affärsinnehavare på Storkyrkobrinken och kommer naturligtvis även nämna det tråkiga avslutet.
   Varm hälsning.
   Christina.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *