Är Christina Schollin ett fenomen?

FullSizeRenderÄr Christina Schollin ett fenomen?                                                                               Det frågade sig reportern i det här reportaget från Hänt i veckan år 1993, då jag befann mig på mitt absoluta favorit_SPA  i Sunne: Selma Lagerlöf hotell & SPA.                                             Charles Hammarsten fotograferade och Gunnel Götesdotter skrev texten och skrev bl.a.:                                                                                                                       Eller vad gör hon för att se så fräsch ut. Vilka hemliga knep använder hon för att vid 55 års ålder se så oförskämt fräsch och strålande ut……                                  Vid 55 ser Christina Schollin fortfarande oförskämt ung ut.                                          Jag får en kick av att ta hand om mig själv.                                                                   Jag följer med Christina till hennes egen lilla Oas. Mitt inne i de värmländska skogarna ligger Selma Lagerlöf Hotell & SPA….                                                                Hit åker jag när jag känner att jag måste ta hand om mig själv – Här finns ingen stress, inga förbud, inga måsten Här gör jag bara det jag själv tycker om. ………. Christina börjar ofta dagen med ett ansträngande gympapass. Efter en stunds avkoppling i baren med ett glas avsvalkande, färskpressad juice är Christina färdig för tjugo minuters vattengympa i 28 gradigt vatten. – Jag älskar den här poolen .. och jag tycker om att hålla mig i form med gymnastik… Det har jag gjort sedan jag var ung. Kanske är det därför jag har så bra fysik som jag har. Christina har prickat in hela dagen med olika aktiviteter och behandlingar. Hon går på massage, tar lerinpackningar, med lera från Döda Havet, ligger i örtbad med eteriska oljor av rosmarin, lavendel eller mejram, hon tar ansiktsbehandlingar, hon klipper håret och låter göra sommarljusa slingor. –                                             Jag älskar att få massage. Massage är viktigt för att min kropp skall må bra. Här ligger jag i ett rum med tända ljus och med de ljuvligaste krydddofter omkring mig.. –Alla borde unna sig att ha det så här skönt ibland. Men vi svenska kvinnor… vi jobbar och går på. Vi låter alltid familjen komma först och sätter vårt eget välmående sist på listan. Men… mår man inte bra själv så har man inget att ge till andra. Därför är det inte egoistiskt att tänka på sig själv ibland. Det är tvärtom ett måste. – Och när jag har varit här några dagar kommer jag tillbaka hem som en ny människa. Då mår jag så bra, orkar så mycket mera., är snäll mot alla och tar hela världen i famn!….. Jag försöker också vara ute i naturen så mycket som möjligt. – Ibland drar jag mig undan för en stunds meditation i ensamhet …. För att rensa kroppen från onödiga tankar. Minst tjugo minuter behövs för att jag ska komma ner i djup avslappning. Ibland kan dessa tjugo minuter fungera bättre än en hel natts sömn…………                                                  . Men, detta är inget hälsohem. Allt är valfritt. Här dricker man vatten, kaffe, vin och äter gott. Maten är sanslöst god……. Och det bästa av allt, ingen middag är över 900 kalorier.

För mig är det här en form av liv jag behöver ibland,för att stressa av, Må Bra och för att hålla mig ung och inte bara lägga av bara för att jag råkat fylla 50.

_____________________________________________________________________________

Detta reportage är ett bevis för att jag alltid varit intresserad av hälsa och välbefinnande och att Må så Bra som möjligt!                                                      Numera ägnar jag min tid åt att sprida Må Bra-budskap och dela med mig till andra  av mina råd ang. hälsa, skönhet och att kunna                                                 Må Bättre, Se Bättre (och yngre) ut, Få det Bättre och Leva ett Bättre Liv med Bättre Livskvalitet.                                                                                                      Sedan 8 år tillbaka arbetar jag som Oberoende distributör för Nu Skin Enterprises, som verkligen är ett Må Bra-företag.

Läs mer: Under fliken Skönhet och hälsa. Eller kika på videon här nedan. Är du intresserad av att ingå i mitt Team: ”Team Schollin” – så kontaktar du mig. Se även: www.schollin.nsopportunity.com

 

 

Det här inlägget postades i Blog av Christina Schollin. Bokmärk permalänken.

Om Christina Schollin

Christina Schollin är skådespelerska, Entreprenör och MÅBRA-Ambassadör, med en inre skönhet och mognad, som smittar av sig.Christina, som nu mer och mer växlar in på allt som har med livskvalitet att göra. Från skönhets-produkter, vitaminpreparat, anti-aging-business till livsfilosofi. Hon delar gärna med sig - och ger andra människor en möjlighet att förändra sina liv. Våga Vara ett Föredöme!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *