Tina möter: Christina & Pernilla i Nerja. TV 4 i kväll kl 20.

Tack Tina för härliga dagar i somras hos oss i Nerja!img_6248-1I kväll kl 20 på TV 4 kan vi se resultatet av TV-inspelningen hos mig i Nerja när Tina kommer på besök! Pernilla och jag tog emot och välkomnade henne och ett helt TV-team under två intensiva inspelningsdagar i Juni månad.IMG_8069

Så härligt att träffa Tina och få visa hur jag lever mitt liv här på solkusten. Det blir ett TV-program som inte bara kommer att handla om mat – utan en mysig tillvaro med mycket skratt och trivsamt prat om allt möjligt. Här får ni ett axplock av bilder från inspelningen – Jag avslöjar naturligtvis inte alla aktiviteter, det får ni se i TV-rutan på måndag.

img_6325-2Det filmades överallt hemma i ”Casa Angel” och i trädgården och på alla altaner – med utsikt över hav och berg:IMG_8029img_6249img_6316-1img_6318-1img_6319-1IMG_8024 IMG_8015 IMG_8006IMG_7961Utsikt från terassen över vår trädgård – med jacuzzin, där jag simmar med jet-stream och där jag får skön massage i 38 tradigt vatten.IMG_7898Plaza Mariposa: En nyanlagd uteplats i trädgården!IMG_7901Tina tar sig en pratstund med papegojan, som upprepar allt vad man säger! IMG_7957Pernilla och jag fick hjälpa Tina att laga tapas – det blev en mysig stund i hammocken.IMG_8010Från våra olika altaner har vi en hänförande utsikt över berg och hav!IMG_8008 FullSizeRender (9)

IMG_8058

IMG_8871 (2)Inne i huset har jag ett ”Familje-träd” där alla barn och barnbarn finns med. Under bilden på Hans och mig står texten: 

FÖRÄLDRAR FINNS INTE FÖR ALLTID!                                                                                      Ring dem, besök dem, låt dem få träffa sina barnbarn                                         skratta med dem, krama dem                                                                                      Låt dem berätta sina historier om och om igen                                                            Ge dem deras favoritmat och sötsaker                                                                         behandla dem med respekt, tålamod och                                                                MASSOR MED KÄRLEK………..                                                                                  ……….i morgon kan det vara för sent!

IMG_7944

Denna skylt (som jag fått av Pernilla) hänger där också…… Liksom denna skylt, som alltid sätts upp på grinden med gästernas namn. Eller med budskap – som här: LOVE YOURSELF!Välkommen

img_6303-1Min väninna Marita Sjunesson kom för att ge mig en skön massage i trädgården.FullSizeRender (7)……… vilket Pernilla tyckte var toppen!FullSizeRender (6)När nu Tina lagat så god mat åt oss – tyckte jag inte att det var mer än rätt att hon skulle få en skön ansiktsbehandling och få slappna av en stund. Min Galvanic Spa-behandling gjorde susen! IMG_8035När jag är i Nerja erbjuder jag dessa behandlingar hemma hos mig – och det är så uppskattat. Mina kunder antecknar sig gärna och får ett kund-nummer, så att de kan handla Nu Skin-produkter online till inköps-pris: www.schollin.nsproducts.com    IMG_7933

Tina intervjuade mig på Playa Burriana – det blev en mysig stund tillsammans IMG_7904

Jag fick en hatt av Tina – som hon tyckte var ”så mycket jag”!FullSizeRender (5)

 

IMG_2149Tina fick lära sig att laga äkta paella på Ayos restaurang på Playa Burriana……FullSizeRender (3)– som vi sedan åt med god aptit. Min kära väninna Jill kom förbi och satt med oss en stund.IMG_7977Så var det dags för nästa intervju: Pernilla intervjuades av Tina plaskandes med benen i vår stora gemensamma pool i vår urbanization.IMG_7969 FullSizeRender (4)IMG_7978 IMG_7981 FullSizeRender……. medan jag passade på att ta mig en simtur i poolen. Både Hans och jag startar varje dag med 5 rundor i denna härliga pool. Frukost på det – och dagen har startat på bästa sätt!IMG_7967IMG_7962Pernilla och Tina fann varandra och diskuterade kanske recept ur deras kokböcker.

IMG_8090

Som tack fick jag Tinas sommar- kokbok! Här skall lagas läckra maträtter framöver!FullSizeRender (2)Tack – detta härliga proffsiga TV-gäng, som vi hade så trevligt tillsammans med under två fullmatade inspelningsdagar i somras.

Det här inlägget postades i Blog av Christina Schollin. Bokmärk permalänken.

Om Christina Schollin

Christina Schollin är skådespelerska, Entreprenör och MÅBRA-Ambassadör, med en inre skönhet och mognad, som smittar av sig.Christina, som nu mer och mer växlar in på allt som har med livskvalitet att göra. Från skönhets-produkter, vitaminpreparat, anti-aging-business till livsfilosofi. Hon delar gärna med sig - och ger andra människor en möjlighet att förändra sina liv. Våga Vara ett Föredöme!

3 svar på ”Tina möter: Christina & Pernilla i Nerja. TV 4 i kväll kl 20.

 1. Hej!

  Tack för att ni delar med er av bilderna! Härligt
  Vi har också blivit ”Nerjor”, och älskar denna härliga plats. Min vuxna dotter och jag hittade Nerja, när vi var på en ”quality-time tur” för att njuta ny miljö och av varandras sällskap. Vi kollade egentligen efter ett boende med tre sovrum, men det blev istället två lgh ganska nära varandra mitt i Nerja för vår klan. Ikväll Nerja på tv-så trevligt, om 2 veckor en resa ner!! Ha det gott! Kajsamia

 2. Ser så härligt ut.
  Vi brukar gästa Nerja varannan sommar och njuter så kolossalt.
  Nerja, en drömplats på jorden
  Iren & Jörgen / Kinna

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *