Inspiration! Introduction av NY produkt!

Christina AgeLOCMe

Christina AgeLOCMe

Jag älskar att dela med mig och låta andra få uppleva det jag upplever!               Mitt arbete – med min Nu Skin-.business: Online network marketing, ger mig möjlighet att  hjälpa andra att                                                                                      Må Bättre, Se Bättre och yngre ut,                                                                                    Få det Bättre och leva ett Bättre Liv med Bättre Livskvalitet.

Nu vill jag introducera Nu Skin:s senaste innovation: AgeLOC True Face Essence Duett. Kräm och serum för ansikte och hals.                                                         Eftersom jag haft förmånen att prova produkten i flera månader – kan jag varmt rekommendera den för både kvinnor och män som vill skydda huden från synliga ålderstecken på ansikte och hals – och för dem som vill mildra intrycket av dessa på hals och dekolletage.                                                                                                 Se nedanstående video:

Om du hör av dig till mig innan 28/2 – så har jag ett fantastiskt Erbjudande till dig: Se mer om Nu Skin-produkterna här: www.schollin.nsproducts.com

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *