Dagens erbjudande: 10% rabatt på kryssning med Royal Caribbean.

Kära blogg-läsare: Här kommer ett fantastiskt erbjudande till er:Som ni redan vet så har jag ju varit ute på en minikryssning med världens största kryssningsfartyg: ”Symphony of the Seas” – där jag var inbjuden som en av flera INFLUENSERS.

Därför har jag nu möjlighet att ge mina följare ett fantastiskt erbjudande:

Jag kan erbjuda mina följare 10% rabatt på kryssning med Royal Caribbean (eller något annat av varumärkena: Celebrity Cruises och Azamara Club Cruises)

Vill du boka en kryssning med Royal Caribbean, valfritt fartyg, så får du 10% rabatt på kryssningens pris om du uppger rabattkoden SYMPHONY INFLUENSER och min blogg: christinaschollin.com         Erbjudandet gäller endast vid bokning hos Royal Caribbean på telefon 0200-880155. Rabatten kan kombineras med flera andra kampanjrabatter. Koden är giltig från 27 mars till och med 30 april 2018.

OBS! NI MISSAR VÄL INTE WAHLGRENS VÄRLD TORSDAG DEN 12 APRIL, FRÅN OMBORD HARMONY OF THE SEAS.

 

Det här inlägget postades i Blog av Christina Schollin. Bokmärk permalänken.

Om Christina Schollin

Christina Schollin är skådespelerska, Entreprenör och MÅBRA-Ambassadör, med en inre skönhet och mognad, som smittar av sig.Christina, som nu mer och mer växlar in på allt som har med livskvalitet att göra. Från skönhets-produkter, vitaminpreparat, anti-aging-business till livsfilosofi. Hon delar gärna med sig - och ger andra människor en möjlighet att förändra sina liv. Våga Vara ett Föredöme!

1 svar på ”Dagens erbjudande: 10% rabatt på kryssning med Royal Caribbean.

  1. Pingback: Symphony of the Seas är lanserat! | Royal Caribbean Kryssningsblogg

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *