I Wahlgrens värld i kväll: Kryssning med ”Harmony of the Seas” i Karibien.

I kväll visas vår Karibienresa i ”Wahlgrens värld” på TV. Jag har bloggat om resan förut (ni hittar inläggen om ni klickar på ”Blogg” och letar upp inläggen från 1 November 2017. Här kommer ett axplock av bilder från den underbara resan, som Pernilla bjöd oss på:   Jag var strålande glad över att äntligen få göra en kryssning som jag drömt om så länge! ”Harmony of the Seas” – världens största kryssningsfartyg – väntade på oss i Fort Lauderdale.

      Första kvällen hade Pernilla ordnat en födelsedagsfest för oss. Hans, som fyllt 80 år i juni 2017 och jag som skulle fylla 80 i december. Här är vi med hela filmteamet från Wahlgrens värld! Vi hälsade på kaptenen Johnny uppe på kommandobryggan. En mycket trevlig man …………….…………. som bjöd oss på middag ombord.          Vi träffade även Charlotte Perelli och hela hennes familj, som också firade hennes pappas födelsedag med denna kryssning.             Några beundrare, som så gärna ville bli fotograferade med mig. Ett besök på Spa-avdelningen var härligt.……. och efteråt kunde man ligga och vila i solstolen på vår balkong………..eller sitta och jobba vid datorn ……….

        Livet ombord …………..   Vi gick iland på olika ställen ………….. Haiti, Mexico och Jamaica ………      Hela Perelli-gänget …………         I väntan på att flyget skulle avgå från Fort Lauderdale och ta oss hem till Sverige.   Tack älskade dotter Pernilla, för att du styrde upp den här resan så fint. Det blev ett minne för livet! Jag säger bara TACK, TACK,TACK!!!!!

Det här inlägget postades i Blog av Christina Schollin. Bokmärk permalänken.

Om Christina Schollin

Christina Schollin är skådespelerska, Entreprenör och MÅBRA-Ambassadör, med en inre skönhet och mognad, som smittar av sig.Christina, som nu mer och mer växlar in på allt som har med livskvalitet att göra. Från skönhets-produkter, vitaminpreparat, anti-aging-business till livsfilosofi. Hon delar gärna med sig - och ger andra människor en möjlighet att förändra sina liv. Våga Vara ett Föredöme!

2 svar på ”I Wahlgrens värld i kväll: Kryssning med ”Harmony of the Seas” i Karibien.

 1. Ännu ett fantastiskt avsnitt av Wahlgrens värld och extra kul att följa med er på den underbara kryssningen 😊
  Wow vilken resa alltså.
  Förstår att det är minne för livet.

  Tack för du delar med dig.
  Må så gott
  Kram Sandra

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *