Regnig dag = jobb-dag!

FÖR OVANLIGHETENS SKULL SÅ SKINER INTE SOLEN I DAG OCH DET BLIR I STÄLLET ATT HÅLLA SIG INOMHUS OCH FÅ SAKER OCH TING GJORDA SOM JAG LEGAT EFTER MED.    

SÅ T.EX. HAR JAG NU BESTÄMT MIG FÖR ATT GE ER, MINA BLOGG-LÄSARE ETT RABATTERBJUDANDE SOM GÄLLER UNDER HELA AUGUSTI.   GÅ IN PÅ MIN WEB-SHOP – KLICKA PÅ IKONEN:  ”Hudvård, hårvård kroppsvård och vitaminer”           DÄR HAR JAG JUST LAGT UT DE PRODUKTER SOM FINNS I MITT LAGER JUST NU – MEN SKYNDA ATT FYNDA SÅ ATT NI INTE BLIR UTAN!

 

Jag såg också reprisen från gårdagen där Benjamin och Felix medverkade i Sommarkrysset på TV. Det är alltid lika fantastiskt att se Benjamin uppträda – denna superfina, begåvade älskansvärda person, som råkar vara mitt barnbarn och som jag är sååååå stolt över!

För att inte tala om dessa båda tjejer – som jag är Mamma och Mormor till   !!!!     Jag har också roat mig med att förhandskika på de tre första avsnitten av Wahlgrens värld. Så här presenterar Pernilla det på hennes blogg som ni hittar HÄR

  

För er som längtar efter att säsong 4 av Wahlgrens Värld ska ha premiär på Kanal 5 Torsdagen den 23 augusti – så kan jag berätta att ni REDAN NU kan  smygkolla på de tre första avsnitten på Dplay.se!!!

 

Har ni inte premium , så är det väldig enkelt att bli medlem – och man får prova gratis i 30 dagar! 

 

Klicka HÄR för att se dessa avsnitt redan NU! 

 

Och i dag är SISTA dagen man rösta på oss till Kristallen 2018! 

Har ni redan röstat , så kan ni rösta igen – eftersom man kan rösta hur många gånger som helst! 😅👍

TUSEN TACK fina ni som vill ge oss och Wahlgrens Värld er röst! 🙌😍

Röstar gör ni HÄR!

Nu håller vi tummarna! 👍😋

Nu skall jag fortsätta med att lägga ut produkter på min web.shop – så att ni kan börja handla!

 

 

KRISTALLEN: EN DAG KVAR ATT RÖSTA!

NU ÄR DET SNART DAGS FÖR DE FÖRSTA AVSNITTEN AV WAHLGRENS VÄRLD. START DEN 23/8.

TYCKER NI OM SERIEN SÅ KAN DU RÖSTA PÅ OSS TILL KRISTALLEN – SE NEDAN! OBS!

BARA EN DAG KVAR. VI BLIR JÄTTEGLADA OM VI FÅR RÖSTER!

SÅ HÄR HÄLSAR PERNILLA:

Påminner ( enligt önskemål) 😉   om länken till röstningen till Kristallen också…  😋

Bara en dag kvar att rösta nu!   Så tycker ni att vi och Wahlgrens Värld är värda en röst eller två, så kan ni rösta  HÄR.

Tusen Taaaack alla gulliga ni som röstar!!! 😍🙌🙏

OCH JAG SÄGER OCKSÅ: TUSEN, TUSEN TUSEN TACK!

 

Att vara ”En God Kraft i Världen!

Hej vänner.

I dag delar jag ett inlägg som jag skrivit förut – men jag vill gärna att alla mina nya blogg-läsare skall få ta del av det som ligger mig så varmt om hjärtat. Nämligen – att HJÄLPA ANDRA MÄNNISKOR – och DELA MED MIG!

 

JAG TROR ATT SAKER OCH TING KOMMER IN I ENS LIV NÄR MAN SOM BÄST BEHÖVER DET.             FÖR 9 OCH ETT HALVT ÅR SEDAN BLEV JAG INTRODUCERAD TILL ETT FÖRETAG, SOM SKULLE KOMMA ATT FÖRÄNDRA MITT LIV:   NU SKIN ENTERPRISES.

JAG VISSTE INTE DÅ, VAD LIVET HADE I BEREDSKAP ÅT MIG. ALDRIG HADE JAG VÄL KUNNAT ANA ATT JAG SKULLE STARTA EN NY BUSINESS SÅ SENT I LIVET.   

ALLA BITAR FÖLL PÅ PLATS. JAG HADE LÄNGE VARIT INTRESSERAD AV HÄLSA OCH VÄLBEFINNANDE OCH HÄR FICK JAG NU MÖJLIGHET ATT DELA MED MIG TILL ANDRA EN FANTASTISK MÖJLIGHET ATT:

MÅ BÄTTRE, SE BÄTTRE UT, FÅ DET BÄTTRE OCH LEVA ETT BÄTTRE LIV MED BÄTTRE LIVSKVALITET.  

 KROPP OCH SJÄL – INSIDA OCH UTSIDA HÖR IHOP. ALLT HANDLAR JU FAKTISKT INTE BARA OM YTTRE SKÖNHET FÖR ATT MÅ BRA.

MIN TANKE OM DIREKTFÖRSÄLJNING ÄNDRADES TOTALT.

ATT ARBETA MED NU SKIN ENTERPRISES – SOM ”INDEPENDENT DISTRUTOR”  – SOM JAG GÖR, INNEBÄR ATT JAG ANSLUTER MIG TILL FÖRETAGETS VISION: ATT VERKA FÖR DET GODA I VÄRLDEN GENOM ATT HJÄLPA ANDRA MÄNNISKOR ATT FÖRBÄTTRA SINA LIV – GENOM GIVANDE AFFÄRSMÖJLIGHETER, INNOVATIVA PRODUKTER OCH EN POSITIV BERIKANDE KULTUR.

VI ÄR HÄR FÖR ATT LEVA ETT HÄLSOSAMMARE OCH FRISKARE LIV – OCH LÄRA UT DET TILL ANDRA.

NU SKIN:S DISTRIBUTÖRER ÄR EN DEL AV EN GLOBAL FAMILJ LIKASINNADE INDIVIDER MED FOKUS PÅ ATT FÖRBÄTTRA TILLVARON. DISTRIBUTÖRERNA HJÄLPER VARANDRA ATT LYCKAS (=TEAMWORK!) SAMTIDIGT SOM DE GER EN HJÄLPANDE HAND ÅT DEM SOM KANSKE INTE HAR SAMMA RESURSER. NU SKIN GER SINA DISTRIBUTÖRER RESURSER ATT GÖRA EN INSATS I SAMHÄLLET OCH VÄRLDEN VI LEVER I. NU SKIN FORCE FOR GOOD FOUNDATION OCH INITIATIVET ”NOURISH THE CHILDREN ÄR BARA TVÅ PLATTFORMAR SOM DISTRIBUTÖRER KAN ANVÄNDA SIG AV FÖR ATT GÖRA VÄRLDEN TILL EN BÄTTRE PLATS.

 

  Nu Skin health + wealth

 Mitt entreprenörskap med Nu Skin  ger mig – och andra – möjlighet att hjälpa barn, som svälter och hungrar i de delar av världen som behöver vår hjälp.       Det var en av anledningarna när jag bestämde mig för att arbeta med detta företag , som har en etik och moral som stämmer överens med min egen – och där jag kan dela företagets vision: Att vara En God Kraft i Världen.   Tack vare Nu Skins initiativ Nourish The Children får nu ett barn en portion VitaMeal varje sekund någonstans i Världen.  Tillsammans med ledande experter på undernäring hos barn utvecklade Nu Skins forskare VitaMeal. En påse VitaMeal innehåller 30 barnportioner – med alla de vitaminer och näringsämnen som behövs för att ge näring åt ett barn under en månad. Sedan 2002 har mer än 550 miljoner portioner donerats via Nourish The Children.VITAMEAL MG_3665::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::

            För mig har det alltid varit en självklarhet att få dela med mig  – och när jag designade mina Christina-änglar så bestämde jag att den skulle säljas till förmån för behövande barn och att en del av min provision skulle delas ut till: Barnens Ö, Astrid Lindgrens barnsjukhus och barnhemmet Muangmai i Thailand som alla fick mitt bidrag. Eftersom Christina-Änglarna blev en stor succé och såldes över hela Norden, så kunde jag stolt konstatera att 650.000 kronor hade delats ut till barn, som behövde stöd och hjälp! På så vis gjorde alla som köpte dessa änglar en ”Ängla-gärning”! Och själv kände jag att jag fick sprida mitt ”Ängla-budskap” – t.ex. att hjälpa andra, och dela med sig – på ett fint sätt! Jag tror nämligen att man mår bra och blir glad när man delar med sig.

Med de nya Christina-Änglarna har jag hittat ett nytt sätt att fortsätta mitt humanitära arbete för behövande barn.  Och dessa nya änglar stöder naturligtvis också ”Nourish The Children”. 14045684_937285206399357_1440346255163643047_n

Du kan köpa Änglarna via min web-shop här på hemsidan. Klicka på menyn: web-shop och Änglar. Där får du all information.

Vill du vara en Ängel:        Dela med dig av Möjligheten till andra människor – och utför en Ängla-gärning: Lägg upp en månatlig donation till svältande barn genom ”Nourish The Children”.!

:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::

            1996 bildade Nu Skin stiftelsen ”Nu Skin Force for Good Foundation” med ambitionen att skapa en bättre värld för barnen genom att förbättra livsvillkoren, bevara ursprungskulturer och skydda utsatta miljöer. Nu Skin har utvecklat näringsrika VitaMeal och initiativet ”Nourish The Children” för att ta itu med den fruktansvärda barnsvälten – var sjätte sekund dör ett barn!! Nourish The Children hanterar kontinuerligt donationer och distributioner av Vita Meal där Nu Skin Enterprices globala nätverk av 800.000 distributörer – (varav jag är EN!!!) – förenas i humanitärt arbete. Madonna har gjort en film om hjälpverksamheten till Malawi som  heter ”I am because we are”.

Det sociala nätverk av entreprenörer som Nu Skins distributörer och kunder utgör resulterar i miljontals måltider för undernärda barn runt om i världen, varje månad.

six-time-award-winner.jpg

 

We make a living by what we get

Om du känner att du vill vara med så gör du det enkelt: Gå in på: www.schollin.nsproducts.com                                                                                              Där ser du hur du skall klicka för att bli bidrags-givare du också!                         Klicka på Shop now  –  Culture   –    Nourish The Children   –  Donate VitaMeal .                                                                                                              Då blir du automatiskt medlem i mitt ”Team Schollin” och kan tillsammans med mig och många andra – medverka till att vara:                                                                  En God Kraft i Världen!                                                                                                        Har du frågor: Kontakta mig: christina.schollin@gmail.com 

Min dröm är att kunna bli Ambassadör för ”Nourish The Children” och få åka till Malawi, för att på plats få se hur vår hjälp har gett barnen leenden!   Kanske Du vill komma med?

JAG GILLAR TANKEN MED TEAMWORK. BARA EN PERSON KAN INTE GÖRA SUCCÉ. MÅNGA SOM HAR SAMMA VISION NÅR SUCCÉ TILLSAMMANS.

JAG VÄLKOMNAR DIG, SOM ÄR MOTIVERAD FÖR EN FÖRÄNDRING I LIVET – OCH SOM VILL GÖRA SKILLNAD – OCH BLI EN GOD KRAFT I VÄRLDEN           TILL ”TEAM SCHOLLIN” .

DEN 26:E JUNI I ÅR HADE JAG EN STOR FEST FÖR 140 PERSONER HEMMA HOS OSS PÅ VÄRMDÖ. JAG HAR BERÄTTAT OM DEN FÖRUT HÄR PÅ BLOGGEN: ”NÖJD, GLAD OCH TACKSAM” OCH ”FESTEN FORTSÄTTER”. 

PERNILLA HADE BESTÄLLT TVÅ TÅRTOR TILL DESSERTEN  OCH MINSANN – SATT DET INTE EN NU SKIN-ÄNGEL PÅ EN AV TÅRTORNA!!!!!

JAG HAR MYCKET ATT TACKA NU SKIN FÖR!

FOLK FRÅGAR MIG OFTA HUR JAG KAN SE SÅ UNG UT OCH HUR JAG KAN HÅLLA MIG SÅ FRÄSCH OCH VARA SÅ PIGG.  

SEDAN 9 OCH ETT HALVT ÅR TILLBAKA ANVÄNDER JAG BARA NU SKIN:S PRODUKTER FÖR ANSIKTE, KROPP, HÅR, TÄNDER – OCH INTE MINST FÖR ATT FÖRYNGRA SIG INIFRÅN OCH UT: VITAMINER OCH KOSTTILLSKOTT.  

OCH JAG MÅR SÅ BRA AV ATT KUNNA DELA MED MIG TILL ANDRA OCH HJÄLPA ANDRA ATT KUNNA MÅ LIKA BRA SOM JAG!    

Jag uppmanar alla, som vill komma med i mitt Team, att dela min vision: Att bli en god kraft i världen!

 TVEKA INTE ATT HÖRA AV DIG TILL MIG – OM DU ÄR INTRESSERAD ATT KOMMA MED I ”TEAM SCHOLLIN” DÄR DU FÅR INSPIRATION OCH INFORMATION.

www.schollin.nsproucts.com

www.schollin.nsopportunity.com

Kontakta mig: christina.schollin@gmail.com