Nytt erbjudande denna vecka!

Kära vänner!

Denna vecka har jag ett nytt erbjudande till er:

AgeLOC LumiSpa med en extra funktion för området runt dina ögon. Naturligtvis har jag själv börjat använd den och jag kan garantera: Du får fantastiska resultat och du kan bli av med mörka ringar eller påsar under ögonen!

Tag en titt på videon så ser du hur den fungerar.

 

Jag kan erbjuda dig att få köpa denna sensationella apparat till inköps-pris via ett eget kund-nummer som jag hjälper dig att skapa.

Age LOC Lumi Spa:Vi vill alla ha en frisk hy med ungdomlig fräschör. Med rätt hudvård är det lättare än du tror.

Ansiktstvätten är det första steget mot en fräsch hy som känns skön. Vid rengöringen avlägsnas make-up, döda hudceller, smuts och andra föroreningar. Det hjälper till att lösa upp blockerade porer som annars kan täppa till huden. Rengöring är också viktig för att ta bort överflödig olja som samlas under dagen eller medan du sover. En ordentlig rengöring morgon och kväll lägger grunden för din anti-ageing och återfuktning.

Ett steg. Två minuter. Sju fördelar.

Här är ageLOC LumiSpa, apparaten som gör mer än bara tvättar rent på ytan. Det här är en 7-i-1-lösning för hy med ungdomlig look. Den genomtänkta designen resulterar i en snabb men omfattande tvåminuters ansiktstvätt som efterlämnar en fräsch känsla och rosig, klar hy. ageLOC LumiSpa-systemet, uppfunnet av Nu Skin och testat av dermatologer, har inspirerats av tekniken rörande genuttryck relaterade till hudens proteinproduktion. Varje masserande tvätt stimulerar och får dig att se fram emot nästa gång.

Age LOC Lumi Spa: 1.997:- Mitt erbjudande denna vecka: 1.771:-____________________________________________________________________________

Mitt erbjudande denna vecka: AgeLOC Lumi Spa + Accent for eyes: 2.857:-

Låter detta intressant? Meddela mig namn, telefonnummer och E-mail, så tar jag kontakt med dig.  Eller maila mig ditt intresse: christina.schollin@gmail.com

Två dagar kvar!

 

Två dagar kvar på mitt Erbjudande. Missa inte chansen! 

Wow – vilken respons! Wow – vilket erbjudande från mig!

Wow – vilken respons på mitt senaste inlägg på Instagram som handlade om att man kan få bort ”gäddhäng” bl.a.  Jag älskar Gunilla Dahlgrens teckningar – och den här tyckte jag passade så bra !! Hahahahaha!!!!!! 

Tack till alla som hörde av sig! Jag kan nu ge er ett special-erbjudande på AgeLOC Galvanic Body Spa.     

För att ni skall få mer information om apparaten som man behandlar sig med – har jag lagt in en video här på sidan, där ni ser hur den fungerar.  Men först – litet information om företaget:

”Jag har sedan 2009 varit registrerad och är fortsatt aktiv som oberoende distributör för Nu Skin, ett amerikanskt direktförsäljningsföretag som är verksamt i ca. 50 länder globalt. Företaget är börsnoterat på New York Stock Exchange (NYSE) och är ett av världens tio största företag inom direktförsäljningsindustrin, om man ser på årsomsättning. Nu Skins produkter inom hudvård och kosttillskott är forskningsbaserade och innovativa, och företaget ser på vetenskapen och fortsatt forskning och innovation av produkter som nyckeln till bättre hälsa och välmående.”

_____________________________________________________________________________

AgeLOC Galvanic Body Trio. Med ett av de mest avancerade systemen för kroppen är det nu dags att ta åldrandets vetenskap ett steg längre. Baserat på  vetenskapen AgeLOC bygger dessa tre AgeLOC Body-produkter på nya genombrott för att tona kroppen och ge len hud – allt i en  bekväm SPA-behandling hemma.

Pris: 4.600:-

AgeLOC Galvanic Body SPA. Med denna banbrytande teknik fångar Nu Skin  framtidens kroppsvård med AgeLOC Galvanic Body SPA. Den har en patenterad kontaktyta och pulserande galvanisk ström för att maximera effekten av utvalda Galvanic Body SPA- produkter på armar, mage och lår. AgeLOC Galvanaic Body Spa bidrar också till att stimulera, rengöra och fräscha upp huden för att minska de synbara ålderstecknen.

AgeLOC Body Shaping gel.  För en fastare och lenare look. Denna intensiv spa-behandling minimerar intrycket av apelsinhud ovch ger en hud som ter sig fastare och generellt får ett bättre utseende.  Den bidrar också till att öka cellernas energi för att fräscha upp och rengöra huden och markera synbara ålderstecken. (150 ml) Pris: 580:-

AgeLOC Dermetic  Effekts. Denna dagliga  fuktighets- och konturlotion hjälper till att öka omsättningen av celler, viker är nödvändigt för tt förnya huden och återställa dess naturliga lyster. Den innehåller också ingredienser som bidrar till att mildra intrycket av celluloiter samtidigt som den mjukgör huden. (150 ml) Pris: 580:-

För att kunna köpa denna fantastiska produkt så gör du så här: Anmäl ditt intresse här i kommentarsfältet – eller till min E-mail: christina.schollin@gmail.com.

Jag tar då kontakt med dig – och hjälper dig så att du får handla till inköpspris online. Alltså betydligt billigare än priserna ovan. OBS! Detta erbjudande gäller denna vecka – så sänd din intresse-anmälan snarast!