BOKEN är klar!!!!!

Kära vänner, som läser min blogg!

 I DAG är BOKEN här. De första exemplaren har kommit från tryckeriet!

Jag vill att ni som följer min blogg skall vara de först som får ett smakprov av innehållet – och de bilder som valts att vara med i boken. Så varsågoda!: 

OBS  Ni som vill lägga en kommentar: Klicka på Pratbubblan uppe till höger!

De här bilderna användes för inbjudan till Release-party både i Stockholm – och i Nerja. (Se nedan!)

I boken finns det ett collage av omslagsbilder på vecka-tidningar:

Här finns det möjlighet att få Må Bra-behandlingar: Massage och ansiktsbehandling och andra Må Bra-behandlingar. Mera information kommer senare!

 

Trevligt att få höra vad ni tycker om detta lilla smakprov av bilder!

 

September-aktiviteter

Jag känner att jag ligger efter med bloggandet, eftersom det har varit en minst sagt hektisk period med många tidnings-intervjuer och fotograferingar inför boksläppet på MIN BOK!!!! Den kommer ut i slutet på Oktober, så nu är det spännande tider.

Här kommer i alla fall några bilder från September från olika aktiviteter:

Lunch med Pernilla på min favoritrestaurang ”Da Peppe” i Gamla Stan. Tvärs över gatan låg min butik ”Christinas Bod & Salong” och då gick jag och alla mina medarbetare på ”Da Peppe”.   

På väg från restaurangen hälsade jag på i Galleriet på Storkyrkobrinken. Ägaren där blev så glad att se mig och berättade hur mycket dom saknar mig och min fina butik.

Alla mina vänner är upprörda över hur Minette Tigerfalk kunde manipulera bort mig från min affär och att hon nu bedriver en verksamhet där i min lokal! Detta har inte gått rätt till – det är alla överens om. Och dom vill ha mig tillbaka, för jag drog så mycket trevliga turister till Gamla Stan. Och vi hade så trevlig grannsämja alla som hade verksamhet på Storkyrkobrinken!

Pernilla tog en Selfie på oss.

Release-party för Tobias Karlssons bok. Så fin denna bok är!!!!  

Och snart är det min tur!!!! Den 28:e oktober är Dagen D, då jag skall välkomna mina vänner på MITT Release-party och få signera min bok till alla.

Träffade kära vännen Jakob Stadelll 

…….Liksom Peter Knutsson, som tagit Tobias omslagsbild på boken – och också fotat mig många gånger. T.ex. denna, som finns med i min bok:

Träffade också Johan Petré – och vi bestämde oss för att fortsätta festandet på en resturanginvigning på NYC.

  

Hahahahaha!!!!!!  

Jag har också hittat en friser-salong i Stockholm, som hädanefter skall bli min favoritsalong. Serenity på Sibyllegatan .Den ägs av Ulrika Mamma till Melina, som är bästa väninna till alla Pernillas barn.

Så jag kom nyklippt till födelsedagsfesten för Benjamin på Kasai. Här är tjejerna som firade honom: Melina, Bianca jag och Pernilla.

Denna kille är så fin och jag är så stolt över att få vara Mormor till honom!

Pernilla och jag filmade Wahlgrens värld hemma hos mig, där jag visade henne hur jag hade samlat urklippsalbum, fotografier, skivor, affischer, minnen etc, som hon skulle gå igenom och se vad hon kan ta med sig hem till sig. Det pågår rensning nämligen hemma på Björkhaga.

Den här vackra blomman fick jag av en journalist som var hemma och gjorde reportage.

Så här kan det se ut när det görs ”synkar” för Wahlgrens värld.    

Hej på ett tag. Fortsättning följer ………

 

Älskade Pernilla! Mor-och dotter-dag.

Bättre sent än aldrig! Häromdagen var det ”International Daughters Day”. Och det finns all anledning att fira för oss alla som har en dotter som står oss nära och som betyder allt för oss.

 Vad kan väl passa bättre för mig när jag vill hylla min dotter Pernilla med denna duett som fanns med i ett TV-program ”Sommar i Stenungsund”. Pernilla var 14 år. Texten är skriven av Staffan Götstam. Passande – eller hur???? 

Älskade, älskade, älskade dotter min! Jag är så lycklig att få vara din Mamma . Och jag är så lycklig att se hur du lever ditt liv – med kärlek till dina  barn – och till oss , din familj, och till ditt yrke och till alla som du samarbetar med. 

Om ni vill se hur Pernilla själv hyllar sin dotter Bianca så gå in och läs hennes blogg:    HÄR