Bianca och Alice i GLOBEN!!!! WOW, WOW, WOW!!!

    Jag säger bara WOW, WOW, WOW!!!!!!

Vilken fantastisk kväll vi fick uppleva i går på GLOBEN!!  

Den här ”Live-pod-Cast-showen” liknar ingenting någon har gjort förut – det är jag säker på!  Ett fullsatt Globen – över 10.000 människor – fullkomligt kokade och fick se en show som var full av humor, skratt och tårar avlöste varandra!

Vi i familjen som var där var fulla av beundran över dessa två tjejer som nu har genomfört denna ”Once in a life-time”-show på ett fantastiskt sätt.

Det blev en Magisk kväll, som jag, som Mormor till Bianca är så lycklig att jag fick vara med om.

Lyssna bara på denna sång, som tjejerna sjöng! Jublet visste inga gränser efteråt!

När Benjamin kom in på slutet och gästade sin systers show (tillsammans med Felix) – då fullkomligt exploderade Globen!!!!

Behöver jag säga att vi – alla i familjen var omåttligt stolta över våra barnbarn, som får göra det dom älskar mest: Att stå på scen och nå ut till en publik med sitt artisteri!

Efteråt fick jag krama om mina fantastiska barnbarn:

………… och berätta för dem hur glad jag är att få vara med om deras succé och hur mycket jag gläds åt deras framgångar!

Oliver som också var där för att heja på sina syskon är jag också stolt över naturligtvis. Inte bara för att han nu är framgångsrik med sin musik på eget skivbolag – utan att han, liksom de övriga har vuxit upp till så fina människor!

Stolt Mamma och stolta Morföräldrar!°

Tack, Tack, tack till dessa kolla tjejer! Fantastiskt bra jobbat! Var stolta över er själva och njut av det ni presterat!

 

 

 

Fulltecknat program i Sverige!

Sedan jag kom hem till Sverige har det varit – minst sagt – fulltecknat program! Varje dag har varit inbokat med något av alla projekt jag har på gång!

Dag 1: Som jag skrev i förra bloggen så hämtades vi på Arlanda, Hans och jag, och blev hemskjutsade i en rosa Porsche, Wahlgrens värld filmade detta celebra tillfälle!

Film- Teamet följde även med oss hem och filmade i vårt hus där allt julpynt fanns kvar eftersom vi åkte till Spanien dagarna efter jul och inte hann plocka ner allt.

Dag 2: Fotografering i studio hos Peter Knutsson. Älskade ex-svärdottern Jessica sminkade. 

Jag blir alltid så glad när Jessica sminkar mig, för hon gör mig så fin!

Och Peter Knutsson tar sååå bra bilder!

 

……………Eller hur????? De bilder som togs ska ni få se fler av senare – dom kommer att användas inför lanseringen av min kommande BOK!

Dag 3: ”Synkar” för  Wahlgrens värld hemma hos Pernilla. Dino och Sammy ville vara med och gosa. Sååå gulligt!

Dag 4 och 5 ägnade jag åt att packa upp allt som tagits hem från Spanien och att vara hos barnbarnen Colin och Linn eftersom både Linus och Jessica är borta.

Dag 6: Inspelning av humorsketch till Mamma-galan, som direktsänds nu på söndag. (Mors dag) . Olika scener , som var roliga att göra.

    

Tobias Persson spelade min son – och det var en ny och trevlig bekantskap! Se oss i ”Mamma-galan” på söndag –  som leds av Pernilla och Sofia.

Dag 7: Tog jag tåget tills Göteborg – checkade in på Clarion Hotell Post, fick en underbar massage där och

…………………packade upp och provade olika plagg som kommer från Klingel.

……… Valde detta set för kvällens middag på restaurang Pigalle ……..

………………… med Linus. (Min RIKTIGE son!)

Såååå fint att få litet egentid med min yngste son!

Linus är i Göteborg för att repetera ”Den osalige” som har premiär  i Juli. 

  Dag 8: Eftersom jag haft ett samarbete med Klingel så blev jag inbjuden till Göteborg och till 15-års-Jubiléet på ett hotell där.   

    

Dagens outfit ur Klingel-sortimentet: Vita byxor, vit blus med blommor  och en härlig färgglad kavaj att ha på mig på Klingel-eventet.

Åhh så mycket snyggt jag hittade bland den nya kollektionen !!!

 

TACK till Janna och Josefine för ett väl genomfört Jubileum . Och till alla andra trevliga Klingel-medarbetare som var med!

Nu sitter jag på tåget från Göteborg till Stockholm. Och förbereder mig för den kommande veckan, som kommer att bli nog så innehållsrik!  Följer ni mig????   Glada hälsningar  

Christina 

 

En rosa Porche!

Det är minsann inte varje dag man blir hämtad på Arlanda och skjutsats hem i en rosa Porsche. Men i går hände det!

Hans och jag flög från Spanien och kom till Arlanda med massor av bagage eftersom vi skall vara hemma i Sverige hela sommaren.

Wahlgrens värld var naturligtvis på plats för att föreviga detta celebra tillfälle!

 

…..och där stod den: Den rosa Porchen från Cuvée Madame ………..

……som skulle köras av dessa trevliga killar – Love och Tore,

…… för det var minsann inte bara en utan TVÅ rosa Porchrar som körde oss hem. Den ena satt vi i – Hans och jag – och drack rosévin från Cuvée Madame. I Den andra fanns allt vårt bagage.

       

Jag säger TACK, TACK, TACK till Cuvée Madame och en sak är säker:    Den firman kommer jag att anlita fler gånger!!!