Wahlgrens värld i kväll och jag får utmärkelse i Nerja.

Missa inte kvällens program. Viktigt inslag där Bianca berättar om sin ätstörning! Denna lilla otroliga människa har en förmåga att nå ut till andra på ett fantastiskt sätt för att förhoppningsvis kunna hjälpa andra som är i samma situation.

Denna vackra fina lilla tjej är så fin både på utsidan och insidan! Jag är så stolt över att vara Mormor till henne

Själv förbereder jag mig just nu inför kvällens Evenemang, då jag skall få motta en fin utmärkelse i Nerja. Jag skall hålla mitt tack-tal på spanska!!!!! Mer om allt i nästa blogg-inlägg!

 

 

Det här inlägget postades i Blog av Christina Schollin. Bokmärk permalänken.

Om Christina Schollin

Christina Schollin är skådespelerska, Entreprenör och MÅBRA-Ambassadör, med en inre skönhet och mognad, som smittar av sig.Christina, som nu mer och mer växlar in på allt som har med livskvalitet att göra. Från skönhets-produkter, vitaminpreparat, anti-aging-business till livsfilosofi. Hon delar gärna med sig - och ger andra människor en möjlighet att förändra sina liv. Våga Vara ett Föredöme!

2 svar på ”Wahlgrens värld i kväll och jag får utmärkelse i Nerja.

 1. Så bra och viktigt avsnitt. Modigt att Bianca att berätta.

  Så spännande med nästa inlägg här om din utmärkelse i Nerja 😊
  Ha det fint så länge.
  Kram Sandra 🌺

  • Ja visst var avsnittet bra med Bianca. Hon är så modig och det är fint av henne att våga berätta – för att hjälpa andra i liknande situation!
   Jag har tyvärr fått datastrul och kan inte föra över mina bilder till bloggen. Hoppas på att få hjälp i dag – och då kommer jag att lägga upp fina bilder på den fantastiska dagen i Nerja då jag fick mottaga pris och diplom.
   Kram.
   Christina.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *