Åh – vilken dag när jag fick pris i Nerja!

Åh – vilken dag det blev när jag i Nerja kommunhus fick mottaga ett pris och diplom för att jag har haft betydelse för turismen i Nerja!

Först och främst måste jag naturligtvis välja klänning – och nu är det ju så att jag älskar mina Pernilla-klänningar. Den här röda tyckte jag passade så bra just för att den ser litet spansk ut.

Ceremonin försiggick i kommunalhuset i Nerja, där spanska politiker och honoratiores var samlade för att dela ut priset till mig och berätta varför dom valt just mig. 

Alltihop bevakades av spansk TV, 2 radiostationer – och svensk TV (Wahlgrens värld) och svenska tidningar. Alla pratade bara spanska och jag hade bestämt mig för att hålla mitt Tack-tal på spanska.!!!! Vilken utmaning!!! Jag formulerade mitt tal på svenska – och fick det översatt av min kära väninna Jill Karringer.

Här är talet på svenska:    

 

________________________________________________________________________

Hjärtligt TACK!

Jag är STOLT, GLAD och TACKSAM att få mottaga en utmärkelse här i Nerja – denna ort som jag älskar och som har blivit mitt och min mans andra hem i solen sedan 18 år tillbaka.

         Om det nu är så att jag betytt något för Nerja – och har fått detta pris av den anledningen – så är det väldigt enkelt att förklara: Man vill ju gärna dela med sig till andra av det man tycker om! Flera av våra vänner har också förälskat sig i Nerja och skaffat sig boende här.

För oss som kommer från Sverige och är vana att frysa under vintermånaderna har vi funnit vårt Paradis – vårt andra hem i solen!

         Det är lätt att bli förälskad i Nerja – atmosfären, människorna, här är så trivsam och fortfarande ganska genuint och inte alltför ”turistigt”. Det är lätt att förstå att Nerja kallas för ”sydkustens Pärla”:

       Nerja stad känns som att kliva in i en teaterkuliss på någon musical! Jag älskar att strosa omkring och shoppa, äta middagar med goda vänner på någon av de otaliga mysiga restaurangerna.

Jag älskar också bergen, närheten till havet och att kunna bada på någon av playorna.

Ljuset, värmen och solen!

Här kan jag stressa av, vila och ta dagen som den kommer. Inga måsten! Bara göra det som känns bra för själen!

I mitt yrke som skådespelerska, entreprenör och Influencer uppmärksammas ofta det jag gör i olika sammanhang.

Och den reality-serien som jag just nu medverkar i: ”Wahlgrens värld” har redan filmat flera avsnitt och dokumenterat hur vår familj lever och har det mysigt här i Nerja.

Programmet fick nyligen ett mycket fint pris i Sverige som: Årets program.

I kväll vill filmteamet dokumentera denna händelse – och jag är glad att få dela min utmärkelse med hela svenska folket!

 Nerja – mitt HEM och för alltid, alltid, alltid i mitt hjärta!  Varmt TACK!

____________________________________________________________________________

Jag skall försöka få över en inspelning så ni får höra hur det lät.

 

Den här videon kanske går att se också. Om du klickar på ”Blogg” så får du se denna video.

Jag fick ett fint guldsmycke …………..

……………….Diplom och blommor.   

Det fotograferades och filmades med alla Iphoner. !!!!!

Hans var stolt och glad för att jag fått detta pris!

Film-teamet från Wahlgrens värld, som var med och dokumenterade gjorde ett fantastiskt jobb – som ni får se i programmet så småningom.

Kvällen avslutades  – efter festligheter och konsert på Bacon DÉuropa – med ett fantastiskt fyrverkeri – till tonerna av Abba-musik bl.a. ”Dancing queen”. Till Christina Schollins ära!!!

………….medan jag och mina vänner som jag bjudit in att närvara vid ceremonin åt middag på restaurang Antigua Roma – där vi hade fin utsikt över Bacon D´Europa.

 

Åh – vilken härlig dag! Jag är så stolt, glad och tacksam!!!!

Det här inlägget postades i Blog av Christina Schollin. Bokmärk permalänken.

Om Christina Schollin

Christina Schollin är skådespelerska, Entreprenör och MÅBRA-Ambassadör, med en inre skönhet och mognad, som smittar av sig.Christina, som nu mer och mer växlar in på allt som har med livskvalitet att göra. Från skönhets-produkter, vitaminpreparat, anti-aging-business till livsfilosofi. Hon delar gärna med sig - och ger andra människor en möjlighet att förändra sina liv. Våga Vara ett Föredöme!

4 svar på ”Åh – vilken dag när jag fick pris i Nerja!

  1. Åhhhh Christina, vad kul att får ta del av din fina dag med utdelning av utmärkelsen till dig.
    Ett stort hjärtligt GRATTIS från mig 🌺⭐️

    Må så gott
    Kram Sandra

  2. GRATTIS till den förnämliga utmärkelsen ! De visste vad de gjorde när De valde Dig, Christina, till Turistambassadör ! Vackrare och duktigare representant för Nerja med omnejd får man leta efter…..
    Kramar till Dig från Maggie och Gisela

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *