Världens barn på TV i kväll!

I kväll samlar vi in pengar till Världens Barn på TV!        

För mig har det alltid varit en självklart att ge mitt bidrag till olika organisationer som stöder behövande barn. Så när TV kontaktade mig för att be mig spela in en liten video inför kvällen och donera mitt bidrag till insamlingen, så sa jag naturligtvis JA! Min uppgift blev att ge en utmaning  till  de you-tubers som är instänga och skall hålla sig vakna och  får olika uppdrag som skall utföras. Utmaningen jag gav var att dom skall lära sig sjunga opera! Den videosnutten får ni se på TV i kväll. Där jag också utmanar alla andra att – precis som jag – ge sitt bidrag i kväll till Världens Barn.

Så – kära blogg-läsare: Gör som jag: Lämna ert bidrag i kväll till Världens barn!

Med soliga Spanien-hälsningar från Christina.

Det här inlägget postades i Blog av Christina Schollin. Bokmärk permalänken.

Om Christina Schollin

Christina Schollin är skådespelerska, Entreprenör och MÅBRA-Ambassadör, med en inre skönhet och mognad, som smittar av sig.Christina, som nu mer och mer växlar in på allt som har med livskvalitet att göra. Från skönhets-produkter, vitaminpreparat, anti-aging-business till livsfilosofi. Hon delar gärna med sig - och ger andra människor en möjlighet att förändra sina liv. Våga Vara ett Föredöme!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *