Mitt spanska Tacktal i Kommunalhuset i Nerja.!!!!!

Hej – Kära ni – mina blogg-läsare – och Hola – amigos en Nerja!

Ojojojoj!!!!!                  Jag lyckades!!!!

Att föra över en video-inspelning från mobilen till Youtube – och sedan hit till min blogg!!!!!          

Det är den videon som Hans filmade när jag höll mitt tacktal på spanska inför spanska politiker och borgmästare och Honoratiores i Kommunalhuset i Nerja – då jag mottog ett mycket hedersamt pris och utmärkelse där i torsdag. Utmärkelsen fick jag för att jag betytt mycket för turism-näringen i Nerja! Se mitt föregående inlägg med bilder från dagen! 

Ni måste klicka på ”Blogg” för att få se videon!

Varsågoda!

 

Kommentera gärna i kommentarsfältet – så jag får veta vad ni tycker!    

Solvarma hälsningar från Christina.

 

 

Det här inlägget postades i Blog av Christina Schollin. Bokmärk permalänken.

Om Christina Schollin

Christina Schollin är skådespelerska, Entreprenör och MÅBRA-Ambassadör, med en inre skönhet och mognad, som smittar av sig.Christina, som nu mer och mer växlar in på allt som har med livskvalitet att göra. Från skönhets-produkter, vitaminpreparat, anti-aging-business till livsfilosofi. Hon delar gärna med sig - och ger andra människor en möjlighet att förändra sina liv. Våga Vara ett Föredöme!

3 svar på ”Mitt spanska Tacktal i Kommunalhuset i Nerja.!!!!!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *