Tvätta händerna – så du blir riktigt ren!

Sedan 11 år tillbaka har jag använt produkter från Nu Skin; för mitt ansikte, min kropp, mitt hår och för min insida i form av vitaminer.

Nu i dessa tider då vi skall tvätta händerna ofta är det naturligtvis extra viktigt att vi använder produkter som inte torkar ut. Och som återfuktar händerna efter tvätten.

Häromdagen fick Pernilla packa upp ett paket hemma på Lidingö som jag hade beställt till henne från Nu Skin. Jag befinner mig i karantän i Spanien, men det hindrar mig inte att kunna arbeta online med min Nu Skin-business.

Så nu kan Pernilla tvätta sina händer med: Liquid Body Bar och smörja händerna efteråt med Perennial.

Jag är så glad att jag kan hjälpa andra människor att

Må Bättre, Se Bättre (och yngre!) ut, Få det Bättre och Leva ett Bättre Liv med bättre livskvalitet!

Om du vill veta mer kan du klicka på fliken ”Inspiration” . Och produkter hittar du på min web-shop.

Nu Skin

Vill du också kunna handla produkter, så kontakta mig: christina.schollin@gmail.com, så kan jag hjälpa dig att få handla online till inköps-pris.

Jag ser fram emot att få hjälpa dig!

Det här inlägget postades i Blog av Christina Schollin. Bokmärk permalänken.

Om Christina Schollin

Christina Schollin är skådespelerska, Entreprenör och MÅBRA-Ambassadör, med en inre skönhet och mognad, som smittar av sig.Christina, som nu mer och mer växlar in på allt som har med livskvalitet att göra. Från skönhets-produkter, vitaminpreparat, anti-aging-business till livsfilosofi. Hon delar gärna med sig - och ger andra människor en möjlighet att förändra sina liv. Våga Vara ett Föredöme!

7 svar på ”Tvätta händerna – så du blir riktigt ren!

 1. Hej.

  Jag vill skicka varma hälsningar till Dig och Hans från mig Anette .
  Jag tycker att Ni är underbara och så mysiga.
  Själv tycker jag att denna tid med corona är fruktansvärd. Liknar ingenting. Känns instängt .
  Så jag mår så där. Men Ni piggar upp med Er kärlek
  Och klokhet .

  Var rädda om er
  Stor kram från mig

  • Hej Anette.
   Ja – visst är det en märklig tid vi lever i nu i hela världen. Då behöver vi peppa oss med hoppfulla tankar och jag försöker här på bloggen samla de tankar som jag tagit fasta på. Huvudsaken är att vi inte grips av panik – följer föreskrifterna och håller humöret uppe. Allt kommer att bli bra!
   Var rädd om dig!
   Kram från Christina.

   • Hej Christina och varmt tack för svar.
    Idag onsdag regnar det i Stockholm och jag tog en promenad precis innan enligt alla föreskrifter som gäller.
    Men det är tungt med detta läge i samhället och sin egen oro och oron för sina nära och för hur allt ska gå.
    Hoppas att Ni har det gott och att Ni kan njuta av Er underbara trädgård med allt fint Ni har.

    Var rädda om Er. Kram

    Varma hälsningar från Anette

 2. Ta hand om er båda två♥️ni är så härliga och verkar njuta av livet och ta vara på det.hoppas allt går bra och att ni får träffa era nära och kära snart igen 👌tack för en mysig blogg och många skratt med Wahlgrens värld♥️

  • Hej Åsa.
   Vi – Hans och jag – befinner oss i sträng karantän i Nerja och längtar, som alla, efter att allt skall bli som vanligt igen. Men vi måste vara hoppfulla och inte gripas av panik. Allt blir bra!
   Var rädd om dig!
   Christina.

 3. Hej !
  Roligt att läsa att du mår bra , allt har stannat upp även här i Sverige men inte lika hårt som i Spanien. Idag vaknade vi med att det har kommit snö !!!! Fy vad tråkigt men solen skiner . Fina produkter du säljer, ska fundera på dem. Ha en fin dag i solen och hälsa Hasse !
  Kram

  • Hej Malin.
   Hörde att det har snöat hemma i Sverige. Här i Nerja skiner solen och vi är glada att kunna vistas i vår trädgård i alla fall, även om vi inte får gå utanför grinden. Annat än att handla mat – en person i taget , Och gå till Apoteket. Det är viktigt att hålla humöret uppe – vänta ut denna kris och hoppas på bättre tider. Allt blir bra!
   Var rädd om dig!
   Christina.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *