Svensk Damtidning – ute nu

IMG_1530                                                   Nya numret av Svenska Damtidning innehåller en artikel om mig – skriven av Monica Antonsson, som gjort många intervjuer med mig, och som tar med mina uttalanden, så att jag tänker: Jag skulle inte kunna säga det bättre själv!              Där kan ni också läsa om några av de händelser som inträffat i år – och som jag antagligen kommer att ta upp här i bloggen och berätta om. När jag ”går bakåt i tiden” och beskriver viktiga händelser som jag vill dela med mig av.                          I dag har jag ”gått bakåt i tiden” i min blogg och gett svar på era kommentarer, så att ni skall veta att jag verkligen läser dem.  Skall försöka fortsätta med det – i mån av tid naturligtvis. Jag är ju relativt ny i blogg-världen, men tycker att det är fint att veta, genom era kommentarer, om min blogg är intressant och inspirerande.

Här får ni Dagens visdomsord:

Do good and good will come to you                                                Dagens GI-rapport:    1 kg minus på vågen på 4 dagar!

I love eating good food                                          Gårdagen innehöll en trevlig båttur med våra goda vänner: Lasse och Sonja. Kanske säsongens sista?

IMG_1531                                                        Här väntar Lasse och Sonja vid sin vik på att vi skall komma ombord.

IMG_1544 IMG_1541                                                      Vi njöt av båtfärden i ett strålande väder! Som avslutades med en middag på Kabyssen i Vaxholm. (Jag åt GI-mat: grillad lax – utan potatis!)

IMG_1547                                                                      På vägen på ön – i gräset låg en vit fjäder! Det händer mig ofta! Det lär betyda att änglarna vill att du skall veta att dom vakar över dig!

White feathers                                                      Vit fjäder                                                    Så – när ni ser en vit fjäder rakt framför er där ni går – då vet ni vad det betyder!

Må Bra! Lev Väl! Christina.

Det här inlägget postades i Blog av Christina Schollin. Bokmärk permalänken.

Om Christina Schollin

Christina Schollin är skådespelerska, Entreprenör och MÅBRA-Ambassadör, med en inre skönhet och mognad, som smittar av sig.Christina, som nu mer och mer växlar in på allt som har med livskvalitet att göra. Från skönhets-produkter, vitaminpreparat, anti-aging-business till livsfilosofi. Hon delar gärna med sig - och ger andra människor en möjlighet att förändra sina liv. Våga Vara ett Föredöme!

6 svar på ”Svensk Damtidning – ute nu

 1. Vilken mysig dag ni hade tillsammans!
  Vit fjäder alltså, då ska jag titta efter det för jag skulle gärna vilja att någon vakade över mig…
  Häls. Ellenor

 2. Åh fina du, tack för dina svar på kommentarerna och för att visa sånt intresse för oss bloggläsare. Självklart ska du bara i mån om tid svara, tvekar inte sen sekund på att du inte skulle läsa kommentarerna 🙂

  Tack för dagens visdomsord
  Ja nu vet jag vad det betyder om jag ser en fjäder framför mig.
  När jag cyklade ut med Vättern häromdagen kom det en vit fjäder ner singlande från himmeln precis vid mitt ansikte. Jag tänkte att det var nog nån underbar ängel som tappade sin fjäder, kanske var det min fina mormor som såg mig eller ville framföra ett budskap till mig. Jag stannade upp en stund och vände blicken mot skyn. Himmelen var oskyldigt blå. Så fint.
  Kanske har jag nån som vakar över mig ändå.

  ”En ängel flög förbi mot himmelen så fri
  men hon lämnade sitt leende på vår jord……”

  Ta hand om dig så hörs vi snart igen

  Kramar Sandra

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *