10 reaktion på “Stadsbruds-soaré på Confidencen

  • Anne-Marie! Tack för din kommentar! Jag tycker att det är så roligt att få till ett bra reportage från de olika eventen jag är med på.Tar sin lilla tid att få in bilder – leta fram gamla, o.s.v. Men trevligt att höra om det uppskattas! Kram till dig! Christina.

 1. Wow vilka fantastiska stadsbrudar!
  Det strålar om er allihopa. Det känner jag genom cybervärden.
  Vad kul att få se dessa bilder 🙂

  Må så gott fina Christina

  Kram Sandra

 2. Ohh fina bilderna! Pernilla är otroligt lik dig när du var ung, och vad trevligt att du bjuder på fina bilderna här på din sida! Hoppas jag och min väninna kommer och besöker din nya butik någongång i oktober! Jag tycker det är kul att Pernilla sänkte en del hon haft t.ex annie lackskor och annie manus som hon haft när hon var 11 år gammal så generöst av Pernilla om gav bort till mig och hon litar på mig att jag sköter dom 🙂 Stor kram till dig fina chritina från mig Malin

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *