Priscilla med Pernilla

 

 

Det här inlägget postades i Blog av Christina Schollin. Bokmärk permalänken.

Om Christina Schollin

Christina Schollin är skådespelerska, Entreprenör och MÅBRA-Ambassadör, med en inre skönhet och mognad, som smittar av sig.Christina, som nu mer och mer växlar in på allt som har med livskvalitet att göra. Från skönhets-produkter, vitaminpreparat, anti-aging-business till livsfilosofi. Hon delar gärna med sig - och ger andra människor en möjlighet att förändra sina liv. Våga Vara ett Föredöme!

30 svar på ”Priscilla med Pernilla

 1. Hej:)jätte trevliga bilder och kul att titta på,kul att det blev en succe på premiären.Härligt när det går bra för sina barn:)Kramiz

 2. Vilken härlig kväll och härliga bilder! Trevlig blogg du har Christina, följer även Pernillas sen flera år och älskar den, läser även Laila och Biancas bloggar. Ni är en underbar familj!

 3. Hejsan! Bor i Örebro och tror jag kan ha sätt dig här häromdagen. Såg ut som att Benjamin satt i bilen också. Kikade sedan in på din instagram för skoj skull och såg att ni var HÄR. Var det efter något speciellt ärende? Alltid kul med lite kändisar i trakten! Kram

 4. Tack för att jag fick ”följa med” på premiären. Vilken fantastiskt duktig dotter Ni har, jag förstår att Ni är oerhört stolta. Har följt Pernillas blogg under många år. Jag förstår inte att tjejen hinner med sig. Era pojkar och barnbarnen går inte heller av för hackor.
  Hälsningar Laila

 5. Underbara bilder på er alla i familjen. Ni är såååå fina allihopa!
  Kan tänka mig att det var kanon bra och att Pernilla briljerar som alltid.
  Så kul att få se bilder därifrån, tack snälla för du delar med dig.
  Jag vill verkligen se denna föreställning så det få bli att boka in det framöver 🙂

  Må så gott

  Kramar Sandra

 6. Pingback: Priscilla – en succé! | Pernilla

 7. Hej Christina!
  Hur var det att spela in film med Johnny Nash och Bob Marley?
  Var du ute någon gång på Sigurdsvägen 11 i Bromma där Marley bodde?
  Du ser så ung ut, och fräsch!
  MVH Linus

 8. Tack för att du delar med dig av underbara bilder!! Följer Pernillas, Lailas och Biancas blogg, ni är en helt underbar familj och jag blir alltid så glad när jag läser på bloggarna!
  Tack ännu en gång och ha det så bra!
  // Ida

 9. Ni ser helt otroligt fräscha och snygga ut du och Hans. Inte en dag över 50. Vad är det för hemlighet? Mycket kärlek? Jag gillar också Linus i Maria Lang-filmerna. Han är riktigt bra i dom filmerna. Pernilla är fantastisk! Som alla era barn. Såna föräldrar såna barn.

  • Tack för komplimangen! Jag har fullt upp med att försöka se lika ung ut som min man Hans, som ju ser oförskämt ung ut, trots sina 76 år! Nej, skämt åsido – vår hemlighet är kanske att vi gillar att vara med våra barn och barnbarn – det håller en ung. Våra vänner tycker vi också är viktigt att dela fest och vardag med. Och – som du kanske vet – så jobbar jag numera med att sprida MÅ BRA-budskap och det gör jag genom att erbjuda alla samma möjlighet som jag har: Att använda Nu Skin:s enastående produkter för att se bra ut och må bra!

 10. Vilken underbart fin familj ni är….Ni är så fina mot varandra och du och Hans ska vara så stolta. ALLT hänger ju på er från början.
  Jag har följt Pernillas blogg många år , nu din och Lailas också.
  Jag som inga syskon har ,kan vara lite avundsjuk för att era barn med familjer håller ihop så underbart och finns för varandra. Sett på instagram att ni varit hos Linus också, härligt!! .(Jag heter Englamo på insta.)
  Önskar er en underbart fin helg…NJUT av barnens framgångar. KRAM

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *