Sköna Maj Välkommen!

Sköna Maj Välkommen till vår jord igen!13102702_10208098535133156_8169018383976874322_nSvensk Damtidning – nyaste numret har reportage från Nerja där jag bor vinterhalvåret. Här delar jag med mig av några av bilderna som tagits av duktiga fotografen Jonas HessmanScollin Spanien Exray Foto (27)Välkomna till Casa Angel (Änglahuset)Scollin Spanien Exray Foto  (19)

Entrétrappan är magnifik!

Scollin Spanien Exray Foto (9)En nyanlagd terass, som jag kallar för ”Plaza Mariposa” Fjärilsplatsen. Jag älskar både änglar och fjärilar – bevingade väsen.Scollin Spanien Exray Foto (3) Med utsikt över ”Plaza Mariposa”. Och Medelhavet.img_5103-0Scollin Spanien Exray Foto (20) Utsikten från övre altanen med Medelhavet åt ena hållet ….Scollin Spanien Exray Foto (23)… och bergen åt andra hållet.Scollin Spanien Exray Foto (25)Här – på glasverandan – sitter jag och arbetar. Med min Nu Skin-business = Online network marketing – och med att färdigställa mina memoarer.Scollin Spanien Exray Foto (15)Just när Jonas Hessman var hos oss och fotograferade, så gick ”Bröllopsbesvär” på TV. Den spelades in 1964 och här fångade Jonas mig i två versioner med 52 års mellanrum!Scollin Spanien Exray Foto (11)

I vår gästavdelning har jag inrett en liten Shop: Casa Angel Shop: Beauty, Health & Fashion. Mina öppet-tider är : Fred, lörd, söndag: 10 – 12. 548bc2b4-cab2-4904-aeb7-dac72bcd9f90-largeScollin Spanien Exray Foto (10) Där kan man bekanta sig med Nu Skin-produkterna – och få en ansiktsbehandling med Galvanic SpaAnsiktsbehandling och jag kan erbjuda ett eget kund-nummer med Nu Skin, så att man kan handla alla produkterna online till inköps-pris. Se: www.schollin.nsproducts.com   (klicka!)Nu Skin 2

Nu Skin Body

Jag demonstrerar även Body Galvanci Spa, som tar bort celluliter på kroppen, skrynklor på magen, ”Gäddhäng” m.m.!12961394_1063031787073552_1343702251990549953_oOch naturligtvis den nya produkten från Nu Skin: AgeLOC Me, som revolutionerat hela hudvårdsindustrin – och revolutionerat MIN hudvård!Scollin Spanien Exray Foto (26) I Shopen finns även Pernilla Wahlgren Collection, där man kan se några av plaggen, prova – och även handla via web-shopen. Som  ni ser på bilderna har jag naturligtvis Pernilla- klänning och Pernilla-poncho på mig!

Man kan även handla Second Hand ; kläder, skor, väskor, tyger, gardiner m.m.Scollin Spanien Exray Foto (24)Jag har förmånen att – via Nu Skin – vara ”En God Kraft i Världen”, genom att donera vitaminrika ”Vitameal” till svältande undernärda barn och engagera mig i ”Force for good foundation”.Scollin Spanien Exray Foto (28)Jonas tog också en bild på Hans och mig i soffan i vardagsrummet. Vi har nu känt varandra i 59 år! Och varit gifta i 54. Det  bästa vi har gjort är våra fyra barn, vårt livsverk ”Björkhaga” på Värmdön – och numera vårt älskade Casa Angel i Spanien!

Tack till Jonas Hessman för ett fint fotoreportage!

Scollin Spanien Exray Foto (8)

With love from Christina

 

Det här inlägget postades i Blog av Christina Schollin. Bokmärk permalänken.

Om Christina Schollin

Christina Schollin är skådespelerska, Entreprenör och MÅBRA-Ambassadör, med en inre skönhet och mognad, som smittar av sig.Christina, som nu mer och mer växlar in på allt som har med livskvalitet att göra. Från skönhets-produkter, vitaminpreparat, anti-aging-business till livsfilosofi. Hon delar gärna med sig - och ger andra människor en möjlighet att förändra sina liv. Våga Vara ett Föredöme!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *