Ögonen är själens spegel! Hör mig berätta.

Videon här ovan gjordes i samarbete med Memira ögonklinik. Där berättar jag om hur jag blev hjälpt med behandling för mitt synfel på vänster öga, där jag har problem med Gula Fläcken.

Inspelningen gjordes hemma hos mig och Jessica gjorde hår och make-up!

Jessica är min absoluta favorit make-up-artist och hon gör mig alltid så fin!

Anitha Clemens höll i inspelningen på ett superproffsigt sätt!

Resultatet kan ni – som sagt – se ovan. Jag är nöjd, nöjd, nöjd!

Det här inlägget postades i Blog av Christina Schollin. Bokmärk permalänken.

Om Christina Schollin

Christina Schollin är skådespelerska, Entreprenör och MÅBRA-Ambassadör, med en inre skönhet och mognad, som smittar av sig.Christina, som nu mer och mer växlar in på allt som har med livskvalitet att göra. Från skönhets-produkter, vitaminpreparat, anti-aging-business till livsfilosofi. Hon delar gärna med sig - och ger andra människor en möjlighet att förändra sina liv. Våga Vara ett Föredöme!

5 svar på ”Ögonen är själens spegel! Hör mig berätta.

  1. Så underbart att ha ögon igen!
    Älskar att virka o sticka och vet hur viktig det är med synen.
    Kram på dig!
    Nilla
    💖

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *