Hos Hagge Geigert på min 50-års-dag

Mina älskade barn överraskade mig med en hyllnings-sång när jag var gäst hos Hagge 1997. Det blev ett 50-års-firande de Luxe!!!!

Det här inlägget postades i Blog av Christina Schollin. Bokmärk permalänken.

Om Christina Schollin

Christina Schollin är skådespelerska, Entreprenör och MÅBRA-Ambassadör, med en inre skönhet och mognad, som smittar av sig.Christina, som nu mer och mer växlar in på allt som har med livskvalitet att göra. Från skönhets-produkter, vitaminpreparat, anti-aging-business till livsfilosofi. Hon delar gärna med sig - och ger andra människor en möjlighet att förändra sina liv. Våga Vara ett Föredöme!

4 svar på ”Hos Hagge Geigert på min 50-års-dag

  1. Så fin hyllning till dig på din 50 årsdag 😃
    Fina minnen att bära med sig.
    Kul att få ta del av det.

    Må så gott
    Kram Sandra 🌺

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *