Nya bilder från Nerja!

Förra veckan lade jag ut bilder från olika hus i Nerja som jag besökte inför mitt samarbete med www.mimove.com Se HÄR 

Här kommer fler bilder från de olika objekt som jag besökte  förra veckan.

Jag älskar blomsterprakten överallt i ljuvliga Nerja.

Och den fantastiska utsikten över hav och berg!

På mitt Instagram och Instagram-story i dag hittar ni mycket mer information om hur just DU kan söka efter ditt drömboende i Spanien. Där hittar du också länkar till de olika objekten.

Jag skulle bli så glad om jag kan hjälpa till med att sprida informationen som hjälper dem som längtar efter att – precis som jag gjort – hitta sitt ”Andra hem i solen”!

Därför är jag så glad över mitt samarbete med: www.mimove.com :

Den trygga marknadsplatsen för bostäder utomlands. MiMove är annorlunda. Det är en reglerad marknadsplats. Det betyder att de besöker och granskar alla mäklare innan de får annonsera sina objekt på MiMove.

Lev Livet Levande! Lev Livet NU!

 

 

 

Det här inlägget postades i Blog av Christina Schollin. Bokmärk permalänken.

Om Christina Schollin

Christina Schollin är skådespelerska, Entreprenör och MÅBRA-Ambassadör, med en inre skönhet och mognad, som smittar av sig.Christina, som nu mer och mer växlar in på allt som har med livskvalitet att göra. Från skönhets-produkter, vitaminpreparat, anti-aging-business till livsfilosofi. Hon delar gärna med sig - och ger andra människor en möjlighet att förändra sina liv. Våga Vara ett Föredöme!

3 svar på ”Nya bilder från Nerja!

 1. It’s awesome to visit this web page and reading the views of
  all friends on the topic of this paragraph, while I am also eager of getting familiarity.

 2. Härliga bilder Christina.
  Man blir verkligen inspirerad.
  Full vinter i Sverige nu och då längtar man till sol och värme. ☀️😉

  Må så gott
  Kram Sandra 🌸

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *