Drömmer du om att hitta ett boende i Spanien. Kanske i Nerja??

I September förra året fick jag ta emot en mycket hedervärd utmärkelse: ”Turista de Honor”. Utmärkelsen fick jag av Nerjas kommunalpolitiker för att jag har betytt något för turismen i Nerja. 

Jag är glad om jag kan vara till nytta för den plats som nu i 18 år varit mitt ”Andra hem i solen”. Och att främja turismen som är så viktig för hela Spanien.

För 18 år sedan hittade Hans och jag vårt hus som vi älskar att vara i under vinterhalvåret, när det är kallt och mörkt i Sverige

 

OCH NU – KÄRA VÄNNER, KOMMER JAG MED ETT FANTASTISKT ERBJUDANDE TILL ER! 

JAG KAN HJÄLPA JUST DIG SOM SÖKER ETT BOENDE T.EX. I NERJA! JAG HAR INLETT ETT SAMARBETE MED www.mimove.com   DET ÄR EN TRYGG MARKNADSPLATS FÖR BOENDE UTOMLANDS.

DET ÄR ENKELT OCH TRYGGT MED MIMOVE.  KONTROLLERADE ANSLUTNA MÄKLARE, MED TYDLIG OCH BRA INFORMATION OM BOSTÄDER UTOMLANDS.

PÅ MITT INSTAGRAM OCH INSTAGRAM-STORY SER DU HUR JAG KOLLAR PÅ HEMSIDAN OCH HITTAR OLIKA OBJEKT SOM ÄR TILL SALU.   

Kolla in mina Instagram-stories så får du veta mer. Och där kan du också kika på: mimove_com.  

Alltså: www.mimove.com . Där hittar du olika objekt som är till salu. Kanske hittar du något som ligger nära mig här i Nerja!

……………. och då blir du säkert lika glad som jag är.

Snart kommer jag med mer information om lediga objekt i Nerja.

 Bienvenido! Señora Christina.

 

Det här inlägget postades i Blog av Christina Schollin. Bokmärk permalänken.

Om Christina Schollin

Christina Schollin är skådespelerska, Entreprenör och MÅBRA-Ambassadör, med en inre skönhet och mognad, som smittar av sig.Christina, som nu mer och mer växlar in på allt som har med livskvalitet att göra. Från skönhets-produkter, vitaminpreparat, anti-aging-business till livsfilosofi. Hon delar gärna med sig - och ger andra människor en möjlighet att förändra sina liv. Våga Vara ett Föredöme!

8 svar på ”Drömmer du om att hitta ett boende i Spanien. Kanske i Nerja??

 1. Vilket bra tips – det ska jag absolut kolla in👍 Älskar din positiva blogg 😘🙏🏻 Kram

 2. Ja det är en dröm som jag hoppas jag kan förverkliga under livets gång. Skulle vara så underbart att bo utomlands en del av året 😊
  Tack för tips och att du delar med dig.

  Må så gott
  Sandra 🌸

  • Ja – det ligger i Costa del Sol. 5 mil öster om Malaga. Om du är intresserad av att hitta ett boende här, så kan jag hjälpa dig. Jag har bra kontakt med duktiga mäklare.

 3. Nerja er aldeles nyyydelig. Vi har tilbragt tiden vår i Nerja i Almijara III. Det var der en av guttene mine fikk lære seg å svømme!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *