Ny produkt för dina ögon!

 Ögonen är själens spegel heter det ju – och visst vill vi alla göra det bästa för att våra ögon ska stråla mot omvärlden. Och visst vill vi använda de bästa produkterna för att framhäva våra ögon!

Ända sedan jag startade mitt Nu Skin-liv – och fick chans att dela med mig till andra, så har jag varit en ”produkt av produkterna” Jag  rekommenderar aldrig  något, som jag inte först provat själv – och jag VET ju att Nu Skin:s produkter är bäst och innehåller: ”All of the good – none of the bad”. 

Den här produkten är en av de nya som Nu Skin lanserar – och här får Du en video som visar hur den skall användas.

För dig som är intresserad: – Kontakta mig: www.schollin.nsproducts.com    Jag kan hjälpa dig att få ett eget kund-nummer, så du kan handla online till inköps-pris. 

Ser fram emot ditt svar!

 

Det här inlägget postades i Blog av Christina Schollin. Bokmärk permalänken.

Om Christina Schollin

Christina Schollin är skådespelerska, Entreprenör och MÅBRA-Ambassadör, med en inre skönhet och mognad, som smittar av sig.Christina, som nu mer och mer växlar in på allt som har med livskvalitet att göra. Från skönhets-produkter, vitaminpreparat, anti-aging-business till livsfilosofi. Hon delar gärna med sig - och ger andra människor en möjlighet att förändra sina liv. Våga Vara ett Föredöme!

2 svar på ”Ny produkt för dina ögon!

  1. Hej Christina! Jag är intresserad av produkter för ansikte & ögon och vad de kostar. Mvh, Inger ninni.nilsson@live se Glad påsk!🐣🐥🐤🐔🐓😊

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *