Änglar, finns dom?

Häromdagen visades filmen ”Änglar, finns dom?” – som kom ut 1961 – på SVT 1. Det är inte ofta jag ser mina gamla filmer – men den här gången roade jag mig med att ha en liten nostalgi-stund. Filmen är ju en klassiker – och var en stor succé och den film som hela svenska folket tog till sitt hjärta. Här får ni en serie bilder, fotograferade direkt från TV-rutan.

Tack Käre Jarl Kulle för ett fint samarbete, både i denna film – och i ”Käre John” och ”Bröllopsbesvär”.

 

Det här inlägget postades i Blog av Christina Schollin. Bokmärk permalänken.

Om Christina Schollin

Christina Schollin är skådespelerska, Entreprenör och MÅBRA-Ambassadör, med en inre skönhet och mognad, som smittar av sig.Christina, som nu mer och mer växlar in på allt som har med livskvalitet att göra. Från skönhets-produkter, vitaminpreparat, anti-aging-business till livsfilosofi. Hon delar gärna med sig - och ger andra människor en möjlighet att förändra sina liv. Våga Vara ett Föredöme!

4 svar på ”Änglar, finns dom?

 1. Hej Christina,
  Kan inte låta bli att skriva dessa rader. Vi bor i huset ute på Käckskär där några av scenerna i ”Änglar finns dom?” spelades in. Vi köpte sommarstället av Dietmar 2002 som i sin tur tidigare hade köpt av Lars- Magnus Lindgren. Vi har hört en del historier från Rune Ericsson (filmfotograf och god vän till Lars-Magnus) som var vår granne där de första åren. Nu har vi även ett litet hus i Nerja sedan två år och jag följer dig på F B.
  Mvh
  Susanne Gerhardson Kordelius

  • Hej Susanne. Vilken härlig historia! Huset på Käckskär var verkligen ett härligt hus att vara i – och jag minns allt – trots att det är så länge sedan! Det är roligt att bli påmind när SVT visar filmen i repris – som häromdagen.
   Var bor ni i Nerja? Kom och hälsa på mig någon gång! Jag har en liten shop – ”Beauty Health & Fashion”. I regel har jag öppettider: fred. lörd. söndag: 10 – 12. Eller efter överenskommelse. Om du vill kan jag sända dig information via din E-mail.
   Må Bra! Lev Väl!
   Christina Schollin.

   • Hej,
    Vi har ett litet radhus på Calle Hernan Cortes, 100 meter från Torrecilla stranden. Jag har hittills missat dina inbjudningar, min man arbetar fortfarande så vi har bara varit i Nerja några veckor i taget. Det ska förhoppningsvis bli ändring på det till hösten.
    Hör kanske av mig nästa gång vi kommer ner.

    Vänliga hälsningar
    Susanne

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *