Nöjd Glad och Tacksam!

       Så kom då den Stora Dagen, som jag planerat så länge. Många bitar skulle falla på plats och det var mycket som skulle klaffa. Så mycket förberedelser och idéer som nu skulle förverkligas för att FESTEN skulle bli precis som jag ville ha den:

EN FEST FÖR ATT FIRA LIVET!

AND I DID IT!

När jag nu – så här några dagar efteråt summerar dagen – och tittar på bilder från olika gäster, så kan jag lyckligt konstatera: Att jag är:

NÖJD, GLAD OCH TACKSAM!

(Icke att förväxlas med Pernillas show ”Kort, glad och tacksam”!)

Varsågoda: Här är ett collage med foton, tagna av min gode vän Charles Hammarsten, som var medbjuden som vän på festen, men som gärna fotograferade också. Ingen kunde vara gladare än jag – för han har under alla år varit min absoluta favorit-fotograf. …………..och nu när hela familjen var samlad, så var det ju ett utmärkt tillfälle att samla oss för ett foto för Familje-albumet! Detta är LYCKA! Hans och jag med våra 4 barn och våra 9 barnbarn!

Jessica gjorde mig i ordning – och jag blir alltid så nöjd, nöjd, nöjd när hon gör hår och make-up!.……. som hon sedan bättrade på innan det var dags för fotografering. 

Så fick jag en blomsterkrans i håret – Jessica hjälpte mig med klänningen, som jag dagen till ära dekorerat med min Kunga-medalj.: ”Litteris et Artibus”…. …. och Charles Hammarsten kunde börja fotografera:Innan gästerna anlände tog jag en titt i det magnifika tältet (Från Frans August AB) som dekorerats så fint av Doomie Design och där jag tillbringat morgonen med att göra placeringar i olika grupper. Blomsterdekorationer prydde alla borden …………………….. och dessa servetter tyckte jag passade bra!Pernilla och Benjamin installerade pianot vid den lilla ”scenen”!

Älskade Bianca tyckte det var klart godkänt!………….Villa Björkhaga – redo att ta emot alla gäster. Jag blev en aning förskräckt när jag såg Hans´ klädval: En orange kavaj till min röda klänning – men sedan förstod jag att det var helt rätt och ”Inne”!……….. Pernilla, som just kommit hälsades välkommen innan hon klädde om sig:………. naturligtvis till en klänning ur sin egen Pernilla Wahlgren Collection. Dagen till ära med fjärilar, eftersom jag gillar ”Mariposas” Nilla – min älskade dotter!!!!

 De gäster som ville åka från stan i chartrad buss till och från festen fick göra det med Håby Buss.  En service, som jag är glad att kunna ge. Här eskorteras jag av Sophie ………min ”assistent” – och ”Fest-fixare” –  som har varit till stor hjälp med kontakter med tältfirman och buss-firman m.m.

Utan all hjälp från henne och duktiga tjejer: Ulrika och hennes catering-tjejer – och tjejerna från Doomie Design, som dekorerade tältet –  hade jag aldrig kunnat genomföra denna fantastiska FEST.

……….. och med filmteamet från Wahlgrens värld hack i häl…..…… vad ska man ha en ”assistent ” till – om inte för att kolla att skorna sitter bra – och en producent i bakgrunden som antecknar ……..Här är foton på några av gästerna: Per Ragnar – kär vän och kollega ……….……… Helge Skoog – min elevkamrat från Dramatens elevskola. Vi kom in 1958.Gunwer Bergqvist väninna sedan många år ……….

Marianne Sample kom från Los Angeles – med sin Roy.Käre Johan Pråmell – producent för Wahlgrens värld – eskorterade mig tillbaka till tomten för att där välkomna övriga gäster………… då hade skorna åkt av, och jag fortsatte festen barfota.Mia – älskade ex-svärdotter, men för alltid kvar i vår familj.Jessica, Mia och Lisa Stadell 

Staffan Götestam – som regisserat så många Astrid Lindgren-föreställningar, som vi alla i familjen medverkat i. Kom med sin Monica.

Mona Tumba kom från Florida – Susan Lanefelt bor i Sverige.Vicky von der Lancken och Anita Bournebusch Galli. Gunilla Ponténs gulliga dotter Beata hade med sig ett jättepaket – och en ballong med ”Änglar, visst finns dom”. Beatas pappa: LarsMagnus Lindgren var regissör för vår film: ”Änglar, finns dom”.    Susanne och Peppe.          Git och HelgeLisa och Jakob Stadell.

Micael Bindefeld

Gunilla Wesslau Curman….. och hennes gulliga dotter Jennifer.Elisabeth och Peppe Fallai.

Dag och Maja Ridderstedt – kära vänner från mitt Nu Skin-Team. 

Fruntimmer som i 27 års tid kommit på Fruntimmersfest på Björkhaga 24.e Juli. I år fick dom ta med sig sina Fruntimmerskarlar!

Margareta Sjödin med sin Per.Monica och Jöjje Thamm.

Lisskulla och Frank RoseniusMaritha Sjunesson med sin Rolf.

Kära väninnan Amie Lindahl och hennes make Fredrik. Amie sydde min brudklänning år 1962:Bröllopet 1962.

Anita Strandell med sin Christer och Lena Söderblom.

Adele liPuma och Marina Lindahl. 

Liz Annerstedt Helena Gidlund- Baum. Britta Bergstedt och Maritha Björklund.

  Maggie och Hinke Palmstierna 

Kära vänner från Spanien-gänget.  Thore och Britt-Louise Hallqvist och Eva Mörck

 

Goda vänner – trogna grannar på Lagnö. 

Caroline Schager (Min personliga tränare!) med sin Fredrik.     Bosse och Gunilla LjungbergKurre, Gunilla och AnneMarie.   Wera Körner och Peter.        Magnus Eriksson. 

Niclas tyckte att hans mamma behövde ett glas skumpa – när hon provade sin present från Silkflower: En ”Snurr-stol”, som jag önskat mig så!

Snart hade alla samlats vid poolen – Denna påfågel skulle vara i poolen! Den hade jag köpt i Marbella och fraktat hem just för att den skulle simma i poolen på min FEST!

Theo tyckte att den var ball och satte sig i den direkt! Medan gästerna minglade och ……………. fick sig ett glas bubbel och småplock ……..

David Zunino från ITALOSVEDESE AB amarettivirginia.se     serverade underbara Amoretti-kakor – en ny specialitet, som jag blivit överförtjust i. 

Här lägger David sista handen vid exponeringen av Amaretto-kakorna till den kylda kaffe-drycken. Tillsammans med sin fru och dotter. Dessutom serverade David alkoholfritt alternativ: Härliga drycker som inte är så söta som läsk är.Denna dryck blev snabbt min favorit!  Till tårtan serverades kyld kaffe-dryck! Fantastiskt roligt att kunna introducera något nytt och spännande.

David Zunino har en butik på Köpmangatan 12. I Gamla Stan. Gå dit och hälsa från mig, att ni läst om butiken på min blogg. Då blir han glad!

……….. Hans och jag kunde hälsa alla välkomna till denna Fest för Livet! Jag passade på att ta en slurk ur Hans´ glas – precis som jag gjorde ………….………… vid vår bröllopsfest år 1962!  Hahahaha!!!!!Ulrika Davidsson – som stod för Cateringen – kunde börja plocka ut all mat hon lagat ………..…………. och som dessa duktiga tjejer hjälpt till med att lägga upp på underbara fat (från Syster Lycklig). Pernilla var glad över att jag valt Ulrika till att stå för cateringen. Gästerna placerade sig ……… Festen kan börja!

Fortsättning följer med fler bilder……från festen 

 

 

 

  

Det här inlägget postades i Blog av Christina Schollin. Bokmärk permalänken.

Om Christina Schollin

Christina Schollin är skådespelerska, Entreprenör och MÅBRA-Ambassadör, med en inre skönhet och mognad, som smittar av sig.Christina, som nu mer och mer växlar in på allt som har med livskvalitet att göra. Från skönhets-produkter, vitaminpreparat, anti-aging-business till livsfilosofi. Hon delar gärna med sig - och ger andra människor en möjlighet att förändra sina liv. Våga Vara ett Föredöme!

1 svar på ”Nöjd Glad och Tacksam!

 1. Wow vilka härliga bilder från din fest 😀
  Vilket minne för livet, underbart ju 😊
  Du strålar och är så vacker.
  Tack för du delar med dig

  Ta hand om dig
  Kramar Sandra

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *