FESTEN fortsätter!

Värdinnan inspekterar att tältet är klart ………… Detta tält som byggdes upp på vår gräsmatta under två dagar av duktiga killar från www.fransaugust.se  ……….. och Bianca var nöjd med arrangemanget också. Niclas, Benjamin och Pernilla gör sig redo för att gå in i tältet tillsammans med de övriga gästerna.… medan de små barnbarnen chillade i Snurr-stolen tillsammans med en liten hundvalp ……… dessa underbara tjejer från Doomie Design:( www.doomiedesign.se )   hade dekorerat hela tältet och gjort dessa fantastiska blomsterbuketter som fanns på varje bord ………..…………. där jag önskade alla mina gäster: Best day ever! – Och det blev det!!!!!

………… och där Ulrika Davidsson hade dukat upp all den härliga maten vid ett buffé-bord. Uppläggningsfat och skålar hade vi hämtat hos Syster Lycklig: (www.systerlycklig.se ). Även servetterna kom därifrån.  (Ulrika Davidsson hittar du på: www.kostradgivareulrikadavidsson.se)Dessa två tjejer Ulrika och Ingela träffade jag på Rhodos – och då bestämdes det att Ulrika skulle stå för cateringen på min fest!……… och David Zunino med fru och dotter exponerade de underbara Amaretto-kakorna på efterrätts-buffén. Varumärket heter VIRGINIA och han har butik på Köpmangatan 12 i Gamla Stan i Stockholm.( www.amarettivirginia.se ) Glas, porslin och bestick kom från Westmans. (www.westmans.se) Så smidigt: Kom levererat i backar – och hämtades dagen därpå.Jag som hade undanbett mig alla presenter – ändå fylldes ett helt presentbord! Naturligtvis blev jag jätte-glad ändå!!!!   Vi var c:a 140 personer i detta tält – och det var ändå inte trångt! Barn och barnbarnsbordet.   Alla mina vänner som kommit från när och fjärran trivdes tillsammans…. Jag hade gjort placeringskort vid alla bord – och med små tänkvärda råd till gästerna.

Jag höll ett välkomst-tal – som också var ett Tack-tal, där jag presenterade de olika grupperna och vännerna och tackade dem för att de finns i mitt liv.  Benjamin hjälpte Mormor med mikrofonen.       

Jag presenterade också Ulrika – som fick berätta vad vi skulle äta. Underbart nyttig och god hälsa-mat!      Margareta var en av talarna – och gav mig en ”Medalj”. 

Mina underbara väninnor Jill och Maggie sjöng en rolig sång …………   ………… och hade gjort en insamling bland gästerna som gav mig en Medelhavskryssning – det enda som jag sagt att jag önskade mig!!! Så tågade alla Fruntimmer upp (som brukar vara med på mina Fruntimmersfester som jag har varje år) och sjöng en hyllnings-sång till mig. 

…………. anförda av Anita Strandell, som skrivit texten.

Jag säger bara: Tack, tack, tack ……….

……….. och Puss, puss, puss!

Mia och Jessica sjöng en sång som handlade om att de – trots att de var skilda från mina söner, så slipper jag dem INTE!! Sååå roligt och gulligt!       Dessa två – mina Ex-svärdöttrar, men för alltid kvar i vår familj!  Niclas sjöng en sång till sin Mor, som var sååå bra –  både rörande och rolig. Och klurig! Jag älskar verkligen Niclas´låtar – med underbart fina texter! Skulle önska att han skrev mer sådant. På you-tube finns några av mina favorit-låtar som han gjort.  Så greppade Pernilla mikrofonen och framförde tillsammans med Linus, Peter, Bianca och Benjamin en rolig version på Niclas´ låt: ”Mamma, min mamma”. Med ny text!                  

 De övriga gästerna var lika roade som jag! Gull-ungar!  Älskar, älskar, älskar er såå!Barnbarnen Benjamin, Bianca och Oliver höll ett såååå fint och ömsint tal!     Älskade underbara barnbarn!!!! Så fina och kärleksfulla – och sååå framgångsrika och  sååå ödmjuka!

Staffan Götestam höll tal och berättade om alla Astrid Lindgren-pjäser som vi varit med i – hela familjen och som han regisserat. Sååååå fint tal!    Linus och Peter – när jag höll mitt välkomsttal – och tack-tal så riktade jag också ett tack till mina barn och sa bl.a. att den största lyckan för en förälder är när man märker att ens barn vuxit upp till riktigt BRA människor. ……….. och BRA människor  – det är dom!    Vilken rikedom – att ha så fina barn! Älskar, älskar, älskar dem sååå!Hans – min älskade man och Livskamrat höll ett fantastiskt tal till mig!Vi  har nu varit tillsammans i 61 år!!!!! Träffades när vi var 19 år gamla. .……….. och såg ut så här när vi var elever på Dramatens elevskola 1958.

   Fler vänner på festen: Marianne Wilöf  (som höll ett fint tal om vår vänskap sedan lång tid tillbaka!)   …………… och Mona Tumba.    

Mia med sin man Stefan. Jennifer och Jakob.    Susanne och PeppeMin underbare ”Upline” i Nu Skin-businessen Dag Ridderstedt. Så var det dags för tårtan, som Pernilla ordnat från  En Nu Skin-Ängla-tårta! Bara en sån sak!  

Det här inlägget postades i Blog av Christina Schollin. Bokmärk permalänken.

Om Christina Schollin

Christina Schollin är skådespelerska, Entreprenör och MÅBRA-Ambassadör, med en inre skönhet och mognad, som smittar av sig.Christina, som nu mer och mer växlar in på allt som har med livskvalitet att göra. Från skönhets-produkter, vitaminpreparat, anti-aging-business till livsfilosofi. Hon delar gärna med sig - och ger andra människor en möjlighet att förändra sina liv. Våga Vara ett Föredöme!

5 svar på ”FESTEN fortsätter!

 1. Christina vilken underbar familj och vänner du har berikats med❤
  Hyr du fortfarande ut ert hus när ni inte är i Nerja😊

 2. Åhhh SOM du STRÅÅÅLAR😍 Jäkla snygg i din röda klänning, bra val 💃🏻! Fina bilder på fantastiska människor i ditt liv – men för att behålla så fantastiska människor i sitt liv behöver man vara fantastisk själv och denna kvällen fick du verkligen kvitto på det, Christina♥️ Någonstans är det ju du och Hans som skapat denna underbara grupp runt omkring er, uppfostrat rejäla barn som i sin tur har fina barn – vem vet, det kanske blir barnbarnsbarn snart?
  Tack för att du delar med dig av allt detta fantastiska och orden lyx, lyx, lyx blir överskuggade av RIK, RIK, RIK – för varenda känsla, skratt och säkerligen tår denna kväll sitter som en skatt i ditt hjärta.
  Stor kram till dig Christina🦋

  • Åhhh – säger jag också – och tackar för dina fina ord här bland kommentarerna.
   Du har verkligen rätt i att jag känner mig RIK RIK RIK – och jag är så glad över att kunna dela med mig till er som läser min blogg av alla dessa fantastiska bilder som togs under FESTEN!
   Så roligt när det uppskattas.
   Kram till dig Anette.
   Christina.

 3. Kan jeg vær så snill å bli invitert på festen din neste gang? Jeg har så lyst til å dra på fest og jeg blir aldri invitert noen sted!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *