Mauritius

Hastigt och lustigt bestämde vi oss för att åka med Pernilla och lille Theo till Mauritsius. Jag kommer att dela med mig av resan i form av bilder.

14/12: Avfärd från Arlanda. Fyra förväntansfulla resenärer inför en 15 timmar lång flygresa till Mauritsius, där ingen av oss varit förut!IMG_2673IMG_2602Mellanlandning i Paris – men sedan direkt till Mauritsius!IMG_2603IMG_2605Trångt om utrymme – men vi sov nästan hela resan, så gott det gick!Karta 2karta 1Äntligen framme! I Club Med:s Villa nr 35 välkomnades vi med ett glas champagne – Trötta men lyckliga över att få se det fina huset som vi ska få disponera de 9 dagar vi ska bo här!Mauritsius 3Husesyn. Vardagsrummet ….IMG_2674…… där Jeffrey visade oss runt. Han ska vara vår butler, servera oss frukost och ta hand om oss så att vi har det bra.IMG_2631

IMG_2675 Vardagsrummet vetter ut mot poolen och trädgården …..IMG_2664 IMG_2641Ingången till vårt sovrum …….IMG_2625…… som Theo tyckte det var bäst att prova om sängarna var sköna ……IMG_2640… Ingången till Pernillas och Theos sovrum …..IMG_2632 Båda sovrummen vetter ut mot ute-terassen ……IMG_2638 …… och poolen.IMG_2668….. När vi installerat oss blev vi skjutsade av vår egen chaufför till receptionen i området i en buggie……IMG_2677IMG_2643 IMG_2642Hans och jag hittade en bild på vårt hus och tyckte att det såg ju OK utMauritsius 2Tillbaka hem för att klä om till middag på restaurangen där det fanns olika stationer för mat. Bara att välja:IMG_2679 IMG_2684 IMG_2685Kvällen avslutades med fint samtal på terassen i den ljumma natten innan alla somnade gott i våra sköna sängar efter en lång dags färd mot natt!IMG_2635Fortsättning följer i morgon!

 

 

 

Det här inlägget postades i Blog av Christina Schollin. Bokmärk permalänken.

Om Christina Schollin

Christina Schollin är skådespelerska, Entreprenör och MÅBRA-Ambassadör, med en inre skönhet och mognad, som smittar av sig.Christina, som nu mer och mer växlar in på allt som har med livskvalitet att göra. Från skönhets-produkter, vitaminpreparat, anti-aging-business till livsfilosofi. Hon delar gärna med sig - och ger andra människor en möjlighet att förändra sina liv. Våga Vara ett Föredöme!

4 svar på ”Mauritius

  1. Förstår att det blir en annorlunda jul för er alla i år… Men det ser inte ut att gå någon nöd på er…? Hoppas ni får en skön, avkopplande och mysig tid tillsammans!

  2. En del har råd minsann ! Vem har råd att åka till Mauritius med bara sjukpenning ? Vem är Theo?

    • Jante!!! Får ingen annan ha det bra bara för att du inte har möjlighet? Det finns dem som inte får sjukpenning ens, hur har dem det??

  3. Helt underbart ser det ut! Undrar om Tv 4:s 25- års jubileums program går att se på TV4-play, var i Fuerte Ventura när det sändes, var säkert super bra program! Grattis på din dag och grattis till er på Bröllopsdagen fina paret Wahlgren! ❤️❤️❤️❤️

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *