I kväll på TV 4: Hellenius hörna TV 4 25 År!

När TV kallade till inspelning av David Hellenius ”Helkväll i hörnan – TV 4 25 år”, så avbröt jag min Spanien-vistelse för några dagar i Sverige. I kväll sänds detta program, som jag tror blir mycket trevligt!IMG_0595Dagens outfit: Pernilla Wahlgren Collection – vad annars?!!!!IMG_0621”Tre kronor” var en omåttligt populär TV-serie på 4:an. Här representerade av Sanna Bråding, Per Ragnar och jag.

Nedan – ett axplock av kollegor och vänner, som också var med i programmet, som sänds den 19:e december.IMG_0584IMG_0612 IMG_0611  IMG_0606IMG_0598  IMG_0594 IMG_0591IMG_0620IMG_0590 IMG_0587Kvällen avslutades med övernattning på Park Scandic Hotell för några av oss. Lotta Engberg kunde inte avstå från en godnatt-trudelutt på pianot…..IMG_0623 IMG_0624…….  innan det var dags att krypa ner i sängen efter en lång dag och kväll!

Hoppas att det blir ett trevligt program med underbara David Hellenius, denna underbara programledare, som jag haft äran att samarbeta med några gånger! Själv befinner jag mig just nu i Mauritsius och hälsar till alla härifrån!IMG_2668

Det här inlägget postades i Blog av Christina Schollin. Bokmärk permalänken.

Om Christina Schollin

Christina Schollin är skådespelerska, Entreprenör och MÅBRA-Ambassadör, med en inre skönhet och mognad, som smittar av sig.Christina, som nu mer och mer växlar in på allt som har med livskvalitet att göra. Från skönhets-produkter, vitaminpreparat, anti-aging-business till livsfilosofi. Hon delar gärna med sig - och ger andra människor en möjlighet att förändra sina liv. Våga Vara ett Föredöme!

2 svar på ”I kväll på TV 4: Hellenius hörna TV 4 25 År!

  1. Hej! Det programmet måste jag se! Tycker att du är en jättebra skådespelerska och Tre kronor brukade jag följa. En jättebra och spännande serie 🙂

    Med vänliga hälsningar Jenny

  2. Jättetrevligt program och hoppas Ni hade det trevligt på ”firmafesten” när Ni firade TV4 25 år, synd att inte Tre Kronor eller Skilda världar vann för de är två program jag varit med i :-).

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *