Love bombing på Alla hjärtans dag!

Love-bombing!

Här kommer litet LOVE_BOMBING på Alla Hjärtans Dag                                             Jag älskar att dela med mig! Och i dag – på Alla Hjärtans Dag – så delar jag med mig av hjärtan till mina vänner – och även till er, som är mina blogg-vänner:    Jag älskar hjärtan, änglar och rosor – och jag älskar goda tankar och fina budskap – så Varsågoda här har jag samlat ihop mina kärleks-budskap till er. Samt sist – men inte minst tänker jag i dag Love-bomba hela min familj, som jag älskar så gränslöst!

De här bilderna tog Charles Hammarsten på den stor festen i somras då min 80-års-dag firades med En Fest För Livet!

Ängel m hjärtan
Love is the best thing
Christina & Hans

Sist – men inte minst tänker jag i dag Love-bomba alla i min älskade Familj: Min älskade man Hans, min livskamrat, som jag har fått förmånen att leva tillsammans med i 63 år!!! Se: Hans´ text på tröjan!

Våra älskade barn: Peter, Niclas, Pernilla och Linus ………..

IMG_1417

….. som har gett oss 9 älskade barnbarn: Tim, Oliver, Bianca, Benjamin, Linn, Theo, Colin, Kit och Hugo.     Alla mina kärleksfulla tankar till er i dag!

With love from Christina

Det här inlägget postades i Blog av Christina Schollin. Bokmärk permalänken.

Om Christina Schollin

Christina Schollin är skådespelerska, Entreprenör och MÅBRA-Ambassadör, med en inre skönhet och mognad, som smittar av sig.Christina, som nu mer och mer växlar in på allt som har med livskvalitet att göra. Från skönhets-produkter, vitaminpreparat, anti-aging-business till livsfilosofi. Hon delar gärna med sig - och ger andra människor en möjlighet att förändra sina liv. Våga Vara ett Föredöme!

2 svar på ”Love bombing på Alla hjärtans dag!

  1. Stor lycka att ha en sådan härlig familj! Och
    Grattis till dem att ha så fina föräldrar, morföräldrar m m.
    Trevlig helg med dem som kan vara med!
    Kram
    Maud Hydén

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *