Love bombing på Alla hjärtans dag!

Love-bombing!

Här kommer litet LOVE_BOMBING på Alla Hjärtans Dag                                             Jag älskar att dela med mig! Och i dag – på Alla Hjärtans Dag – så delar jag med mig av hjärtan till mina vänner – och även till er, som är mina blogg-vänner:    Jag älskar hjärtan, änglar och rosor – och jag älskar goda tankar och fina budskap – så Varsågoda här har jag samlat ihop mina kärleks-budskap till er. Samt sist – men inte minst tänker jag i dag Love-bomba hela min familj, som jag älskar så gränslöst!

De här bilderna tog Charles Hammarsten på den stor festen i somras då min 80-års-dag firades med En Fest För Livet!

Ängel m hjärtan
Love is the best thing
Christina & Hans

Sist – men inte minst tänker jag i dag Love-bomba alla i min älskade Familj: Min älskade man Hans, min livskamrat, som jag har fått förmånen att leva tillsammans med i 63 år!!! Se: Hans´ text på tröjan!

Våra älskade barn: Peter, Niclas, Pernilla och Linus ………..

IMG_1417

….. som har gett oss 9 älskade barnbarn: Tim, Oliver, Bianca, Benjamin, Linn, Theo, Colin, Kit och Hugo.     Alla mina kärleksfulla tankar till er i dag!

With love from Christina

Det här inlägget postades i Blog av Christina Schollin. Bokmärk permalänken.

Om Christina Schollin

Christina Schollin är skådespelerska, Entreprenör och MÅBRA-Ambassadör, med en inre skönhet och mognad, som smittar av sig.Christina, som nu mer och mer växlar in på allt som har med livskvalitet att göra. Från skönhets-produkter, vitaminpreparat, anti-aging-business till livsfilosofi. Hon delar gärna med sig - och ger andra människor en möjlighet att förändra sina liv. Våga Vara ett Föredöme!

4 svar på ”Love bombing på Alla hjärtans dag!

 1. Stor lycka att ha en sådan härlig familj! Och
  Grattis till dem att ha så fina föräldrar, morföräldrar m m.
  Trevlig helg med dem som kan vara med!
  Kram
  Maud Hydén

 2. Tack Christina för din lovebombing,även om jag är ett par dagar sen så skickar jag tillbaka massa kärlek till dig.
  För mycket kärlek kan vi inte få och det är så härligt att få dela med sig av det också.
  Vilken rikedom du har i ditt liv med alla barn och barnbarn….och din make såklart ☺️
  Må så gott
  Kram Sandra 🌸

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *