Lill-Babs i Spanien

Häromdagen uppträdde Lill-Babs i Spanien – och naturligtvis åkte jag hela vägen från lilla Nerja för att se min kära väninna Barbro, som uppträdde på Casinot i Torrequebrada, bortanför Malaga.SAM_4472 Här tackar jag Barbro efter ett fantastiskt fint framträdande!

Lill-Babs 2

SAM_4458 Förberedelser inför kvällen: Vilken klädsel skall jag ha? Den här, eller …..IMG_6058 ……. den här? Det blev den turkosa— ochSAM_4463 …så måste jag ju ”sätta på mig ett ansikte”, när man nu skall iväg på evenemang!

IMG_6077

Vi åkte en liten minibuss – 9 stycken från Nerja för att titta på Lill-Babs.

IMG_6073

Trevlig buss-resa – och minsann kom det inte fram en flaska cava också!

IMG_6070

Marguerite tittar fram.IMG_6085

Vi fick ett bra bord nära scenen. Förväntansfulla inför showen…..

IMG_6079IMG_6080   Jag skålade med bekanta som var där …….IMG_6088 Träffade trevliga Lisbeth Jönis innan showen.      Och Monica Silverstrand, som hade arrangerat allt – och dessutom agerade ”förband” till Barbro och sjöng så fint!

IMG_6089IMG_6090

Bröderna Björkman på tidningen Sydkusten, som lagt ut en video på Face-book: sydkusten.es.   Varsågoda: Här är Lill-Babs:

Lill-Babs i Spanien

Fantastiska Benneth Fagerlund ackompanjerade Barbro – och sjöng också tillsammans med henne.  IMG_6107

Naturligtvis letade hon upp en ”Klas-Göran” i publiken!IMG_6116 Bengt Sändh, som bor på sydkusten, kom upp och tackade.IMG_6120Och efteråt blev det autograf-skrivning och skivsignering! Jag fick med mig ett exemplar hem av denna fina skiva med en fin artist med ett stort hjärta!

Tack Barbro – för att du fortfarande har så mycket att ge – och dela med dig av, till en publik, som ÄLSKAR DIG!!!!!

Dagens Louise L Hay-affirmationer får ni här:

Mars månad: 1:a MarsSkanna 2281

 

 

Det här inlägget postades i Blog av Christina Schollin. Bokmärk permalänken.

Om Christina Schollin

Christina Schollin är skådespelerska, Entreprenör och MÅBRA-Ambassadör, med en inre skönhet och mognad, som smittar av sig.Christina, som nu mer och mer växlar in på allt som har med livskvalitet att göra. Från skönhets-produkter, vitaminpreparat, anti-aging-business till livsfilosofi. Hon delar gärna med sig - och ger andra människor en möjlighet att förändra sina liv. Våga Vara ett Föredöme!

14 svar på ”Lill-Babs i Spanien

 1. Christina vill skirva ett par rader till dig. Läser alltid Pernillas blogg o har även skrivit på hennes blogg. Såg Lets Dance igår o tårarna bara rann. Vilken begåvning vilken talang så oerhört ödmjuk fin kille. Även om han fått dansgenerna från sin pappa. Så måste Pernilla bra strecka på sig. Hon är så duktig o fligit hinner med allt o har levt ensam med sina kära barn så länge. Jag är full av beundran. Det är så roligt att se andra lyckas o en liten kille som Benjamin kan sprida en sådan värme. Om jag känner så hur skall inte ni känna då. Stor kram till dig o Hans /Ramona

  • Hej Ramona. Tack för ditt inlägg i min blogg. Så roligt att du följer Pernillas blogg – och nu kanske också min! Och visst – vi: Mormor och Morfar till Benjamin är så stolta över denna ödmjuka och fina kille!

 2. Kul att hitta din blogg Christina! Barbro har jag följt ett tag ( har lite privata minnen av henne från 60 talet)

  Dig har jag haft ett gott öga till sen filmen Änglar, finns dom? 😉

  Inte visste jag att du bodde i Nerja heller! Har bara kört förbi. Min favorit by är Salobreña (den vita staden) som jag planerar att bosätta mig i om gud vill och haspen förblir på!

  Jag har lagt till denna blogg i mina favoriter nu och det skall bli roligt att följa dig i ditt spanska liv.
  Ha en bra dag i solen!

  • Hola Svend! Trevligt att du hittat min blogg – och jag hoppas att du skall finna något som intresserar. Jag kommer att dela med mig av litet av varje i denna min relativt nystartade blogg.

 3. Hej Christina…
  Vilken trevlig blogg du har…och vilka trevliga bilder och video från Lill-Babs framträdande…
  En hälsning från Ludvika,en liten fin stad,,,som just nu har tråkigt och grått vinterväder….
  Kram från Mona 🙂

 4. Lill-Babs är så jäkla grym! Såg henne på Katalin i Uppsala får något år sen och hon är så himla bra!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *