KRISTALLEN 2018

KRISTALLEN 2018!

Hej vänner!

Här kopierar jag Pernillas blogg-inlägg som handlar om Kristallen-priset 2018.  Det gäller ju också mig eftersom vi i familjen är med i Wahlgrens värld, 

Snart är det dags för den årliga TV-galan ”Kristallen” – där man delar ut priser till alla årets olika TV-produktioner på alla olika Tv-kanaler! 

Så här skriver alltså Pernilla: Ni kan läsa mer HÄR

Förra året var jag och Bianca nominerade i tre kategorier ”Årets Tv-program” , ”Årets Reality” samt ”Årets TV-personligheter”.

Vi vann inga priser då, men var väldigt glada bara åt vara nominerade!

I år är det dags igen och DU kan vara med och påverka! 

Gillar du oss – och ”Wahlgrens Värld”  , så blir vi såklart jätteglada om du vill lägga en röst eller fler på oss som ”Årets Program”! 

img_6730.jpg

(Man kan rösta flera gånger om dagen i flera dagar framåt tills röstningen är avslutad.)

Både jag och Bianca träffar varje dag människor som kommer fram på gatan eller skriver på våra social medier hur mycket dom gillar och följer ”Wahlgrens Värld” –  och det gör oss så HIMLA GLADA!! 😍

Jag har hållit på i den här branschen i 40 år , men har aldrig varit med om att få så myckat kärlek och uppskattning för något av så många som vi har fått för vår realityserie….!   Så galet kul, när man bara är sig själv dessutom!

Nu håller vi tummarna!  👍🙌

Vore så HIMLA KUL om vi kunde kamma hem ett pris i år!!! 🎉

___________________________________________________________________________

Jag stämmer in – och det vore ju helt underbart om alla våra blogg-läsare: Pernillas, Biancas och mina, röstade så att vi får ta emot ett pris när Kristallengalan går av stapeln den 31:a Augusti.

Och glöm nu inte att titta när säsongen startar med nyinspelade program den 23:e Augusti.

Röstar gör du HÄR!!   ⬅️✔️💥

TACK, TACK, TACK säger vi: Pernilla, Bianca och jag! Och så Hans förstås!!!

Det här inlägget postades i Blog av Christina Schollin. Bokmärk permalänken.

Om Christina Schollin

Christina Schollin är skådespelerska, Entreprenör och MÅBRA-Ambassadör, med en inre skönhet och mognad, som smittar av sig.Christina, som nu mer och mer växlar in på allt som har med livskvalitet att göra. Från skönhets-produkter, vitaminpreparat, anti-aging-business till livsfilosofi. Hon delar gärna med sig - och ger andra människor en möjlighet att förändra sina liv. Våga Vara ett Föredöme!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *