Kick-start med Ulrika!

Nyss hemkommen från Rhodos – samlar jag alla intryck och tänker tillbaka på underbara möten med alla härliga, kreativa, glada, positiva tjejer som var med på denna ”Årets skönaste tjej-resa”.Ulrika Davidsson, arrangör av denna resan –  som jag nu äntligen fick träffa efter att ha följt hennes recept i tidningar och böcker. Nyttig god mat – som jag älskar. Hennes föredrag om hälsa och kost gjorde mig sugen på att Kickstarta med Ulrika ………….……….. och det föll sig så bra att en av hennes online-kurser startade i går.   Så – nu har jag börjat min MåBra-resa som ni gärna får följa med på om ni vill!            Jag har ett mål! Jag vill komma i form – gå ner i vikt och få bättre kondition och en smärtare kropp, inte binda vätska i kroppen och få bättre cirkulation i benen.   Ulrika håller med all support via Face-book-gruppen och jag ser fram emot att laga all god mat som ingår i dieten. Gourmét-mat på smalvis, det gillar jag. Den innehåller tre ”faste-dagar” i veckan – så man får en ”turbo-start.

Jag startade dagen med att åka och handla (efter en inköps-lista): Jag fyllde vagnen full med nyttigheter …………….. ………….. och dukade upp allt i köket ………….

………… och satte igång att laga första dagens maträtter: Frukost ………..……….. Lunch ……..………. och Middag.                 Så där – nu är jag i gång!Jag skall naturligtvis fortsätta med yoga-rörelser – och promenader varje dag.

Jag säger bara: Det är ALDRIG för sent att få en Kickstart i Livet!

 

Det här inlägget postades i Blog av Christina Schollin. Bokmärk permalänken.

Om Christina Schollin

Christina Schollin är skådespelerska, Entreprenör och MÅBRA-Ambassadör, med en inre skönhet och mognad, som smittar av sig.Christina, som nu mer och mer växlar in på allt som har med livskvalitet att göra. Från skönhets-produkter, vitaminpreparat, anti-aging-business till livsfilosofi. Hon delar gärna med sig - och ger andra människor en möjlighet att förändra sina liv. Våga Vara ett Föredöme!

7 svar på ”Kick-start med Ulrika!

 1. Vilken förebild du är-och vacker som en dag!!! Blev jag hälften så snygg som du vid 80 års ålder skulle jag vara lycklig!!!
  Jag gillar din inställning-det är aldrig för sent!! Och att du mitt i allt det nyttiga NJUTER…. det ska jag försöka lära mej av dej!!!
  Du är så tokvacker!!!!!!!!!
  Vilka hudprodukter använder du?
  Kram Mia…som gillar o följer din blogg

  • Hej Mia.
   Tack för dina fina ord!
   Och – så roligt att du följer min blogg.
   Du undrar vilka hudprodukter jag använder.
   Sedan 9 år tillbaka använder jag bara Nu Skin:s fantastiska produkter för ansikte, kropp, hår, munhygien m.m. – och för insidan: vitaminer som föryngrar och piggar upp.
   Om du är intresserad av att handla online till inköps-pris så kan jag hjälpa dig med det.
   Hör av dig till mig: christina.schollin@gmail.com så får du all information
   Du kan redan nu kika på min web-sida: http://www.wschollin.nsproducts.com
   Ser fram emot att hjälpa dig.
   Må Bra! Lev Väl!
   Christina.

 2. Hej christina.
  Dina ord det är aldrig för sent att få en kickstart i livet. ..behöver jag.
  Jag följer din dotter.är ngr år äldre än hon.
  Min mamma är lika ung som dig. ..
  Men mitt dans/balett dröm avbröts av andra saker. …
  Vet du vad? ?
  Nu har jag nämnt mig till balett! ♥
  För vuxna nybörjare. .men ändå
  Grattis till dina begåvade barn och barn barn. .just nu håller jag alla tummar för Benjamin

  Du och din man är fantastiska♥
  Kram en medmänniska

 3. Hello!
  Finaste mormor på nyhetsmorgon TV4.
  Eurovision Song Contest 2018.
  🌟Benjamin Ingrosso gjorde ett fantastiskt jobb i Lissabon Portugal.
  Fantastiskt scenframträdande, var stolt och njut…

  Ha en fin söndag Christina Schollin.

 4. Pingback: Christina Schollin använde Ulrikas Kickstart inför sin 80 år dag! - Ulrika Davidsson - kostrådgivare

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *