Kan ni gissa åldern – igen!!

 

 

Det här inlägget postades i Blog av Christina Schollin. Bokmärk permalänken.

Om Christina Schollin

Christina Schollin är skådespelerska, Entreprenör och MÅBRA-Ambassadör, med en inre skönhet och mognad, som smittar av sig.Christina, som nu mer och mer växlar in på allt som har med livskvalitet att göra. Från skönhets-produkter, vitaminpreparat, anti-aging-business till livsfilosofi. Hon delar gärna med sig - och ger andra människor en möjlighet att förändra sina liv. Våga Vara ett Föredöme!

52 svar på ”Kan ni gissa åldern – igen!!

  • ”Age is a matter of mind – if you don´t mind, it does´nt matter!”
   Din gissning var inte heller rätt! Jag kikade in på din blogg! Trevligt att läsa den! Visst är det roligt att – dela med sig!

  • Känns lite som ett bekräftelsebehov. Ni är jätte fina men ni är inte dom ända som ser unga ut för sin ålder. Min mamma är 53 kolla på bilden i min banner men hon ser ut som 38. Jätte fin och jag är så glad att jag har en så ung och fin mamma.

 1. Ni ser så otroligt unga ut båda två, men jag drar ändå till med Pernilla 33 och Christina 62.
  Åldern är en siffra, det är det inre som räknas, då strålar skönheten! Kram♥

 2. Hej!
  Vet att det skiljer ca. 30 år mellan er. Gissar att du är 58 och Pernilla 28.
  Med vänlig hälsning Inga

 3. Vill bara säga att ni ser fantastiska ut. Jag tror att du Christina är 65 år och Pernilla är 35 år.

  Tack för fin blogg.

  Lotta

 4. ok jag chansa igen, denna gång på att Nilla är 39 år och du 69 år 🙂

  Kramar Sandra

 5. Då måste jag vara med i gissningsleken.
  Ni är kanske 62 resp 32 det året då bilden är tagen.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *