Kan du gissa åldern?

Det här inlägget postades i Blog av Christina Schollin. Bokmärk permalänken.

Om Christina Schollin

Christina Schollin är skådespelerska, Entreprenör och MÅBRA-Ambassadör, med en inre skönhet och mognad, som smittar av sig.Christina, som nu mer och mer växlar in på allt som har med livskvalitet att göra. Från skönhets-produkter, vitaminpreparat, anti-aging-business till livsfilosofi. Hon delar gärna med sig - och ger andra människor en möjlighet att förändra sina liv. Våga Vara ett Föredöme!

17 svar på ”Kan du gissa åldern?

 1. svårt att säga, ni se så unga ut redan då 🙂
  kanske Pernilla 25 år och du 55 år

  Må så gott
  Kram Sandra

 2. Så fin bild på dig och Pernilla. Jag gissar att Pernilla är runt 30 år och du är då runt 60 år ( men du ser mycket yngre ut en 60 typ 40 men den skulle ju inte gå för då skulle ju Pernilla vara 15 år !! 🙂 – 🙂 Ha en fin söndagskväll!

 3. Jag känner jätte många som inte är rynkiga och vissa har varit jätte rynkiga. Men du tar inte upp att det ligger i arv. Du kan aldrig behandla bort rynkor mer än med operationer.

  • Jo, kära du! Man kan mildra befintliga rynkor och förebygga uppkomsten av rynkor med hjälp av Galvaniska strömmar, som finns i apparaten Galvanic SPA System. (”Det lilla rynkstrykjärnet”). Nu Skin Enterprises är ett forskningsföretag och har forskat på detta i 30 år, så dom vet vad dom talar om. Och jag vet vad jag talar om – eftersom jag använt alla Nu Skin:s produkter sedan snart 5 år!!!! Visst kan arvsanlag vara en faktor – men om man sköter om sin hy, så kan man motverka dessa rynkor: Och – det är ALDRIG för sent!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *