Goda tankar i dessa tider. Hope in Uncertain Times:

Hallå alla ni som läser min blogg! I dessa tider behöver vi ta till oss de tankar som är bra för oss och som inger hopp och förtröstan!

Jag kommer att lägga ut det som jag tagit fasta på och som ger mig kraft att kunna hantera den situation som vi – hela mänskligheten – befinner sig i sedan en tid tillbaka.

Själv tycker jag om att varje dag lyssna på Oprah Winfree och Deepak Chopra

Hope in Uncertain Times

Welcome to the 21-Day Meditation Experience, Hope in Uncertain Times. We are honored you’re joining us as part of the #HopeGoesGlobal movement. As we meditate each day together, we’ll find peace of mind in the midst of turmoil, and help our global community find hope and optimism. Bring a friend and share the power of meditation.

Jag kan verkligen rekommendera dig att följa denna Meditation online – den ger dig sinnesro och lugn! Kommentera gärna här så jag får veta hur många som tar del av Oprah och Deepaks underbara tankar.

___________________________________________________________________________

Vi tillbringar mycket tid framför TV:n naturligtvis – och kan ju följa vår familj i olika TV-program, bl.a. Wahlgrens Värld!

Det här inlägget postades i Blog av Christina Schollin. Bokmärk permalänken.

Om Christina Schollin

Christina Schollin är skådespelerska, Entreprenör och MÅBRA-Ambassadör, med en inre skönhet och mognad, som smittar av sig.Christina, som nu mer och mer växlar in på allt som har med livskvalitet att göra. Från skönhets-produkter, vitaminpreparat, anti-aging-business till livsfilosofi. Hon delar gärna med sig - och ger andra människor en möjlighet att förändra sina liv. Våga Vara ett Föredöme!

2 svar på ”Goda tankar i dessa tider. Hope in Uncertain Times:

  1. Du är en människa som gör mig lycklig! Så fin rakt igenom. Tack för att du gör världen till en bättre plats ✨🙏🏻✨♥️🦋🧚🏻‍♂️

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *