God Jul till alla och envar!

 

 

Det här inlägget postades i Blog av Christina Schollin. Bokmärk permalänken.

Om Christina Schollin

Christina Schollin är skådespelerska, Entreprenör och MÅBRA-Ambassadör, med en inre skönhet och mognad, som smittar av sig.Christina, som nu mer och mer växlar in på allt som har med livskvalitet att göra. Från skönhets-produkter, vitaminpreparat, anti-aging-business till livsfilosofi. Hon delar gärna med sig - och ger andra människor en möjlighet att förändra sina liv. Våga Vara ett Föredöme!

3 svar på ”God Jul till alla och envar!

  1. ETT FYRFALDIGT LEVE FÖR DIG FINASTE CHRISTINA:) PÅ DIN FÖDELSEDAG 🙂 ÖNSKAR DIG EN FIN DAG MED MÄNGDER AV ÖVERRASKNINGAR, MÅNGA VARMA KRAMAR 🙂 BRUKAR TITTA IN HÄR DÅ O DÅ:) ÄR NOSTALGIKER OCH I O MED ATT JAG VAR SÅ FÖRTJUST I PERNILLA:) SÅ ÄR DET KUL ATT SE GAMLA FOTON. HON GICK VARM HEMMA FRÅN MITTEN AV ÅTTIOTALET. JAG HOPPAS NGN DAG KUNNA SE HENNE 🙂 LIDER TYVÄRR AV EN VÄLDIG PANIKÅNGEST. SEDAN NÄSTAN 30 ÅR. KAN INTE ÅKA NGT FÄRDMEEDEL UTAN ATT FÅ FULLSTÄNDIG PANIK. SKA FÖRSÖKA JOBBA MED DET. HAR HÅLLT PÅ MED TEATER VARIT STATIST O DANSAT JAZZDANS CAPOEIRA O AFRIKANSK KRIGSDANS. MIN SJUKDOM BROMSAR UPP DET SÅ NU HOPPAS JAG PÅ NGT SÄTT ATT JAG KANSKEE LYCKAS EFTER MER ÄN DRYGT TOLV ÅRS FRÅNVARO. VARM KRAM 🙂

    • FORTSATT GRATTIS CHRISTINA PÅ FÖDELSEDAGEN 🙂 HOPPAS DU HAR DUNDERKUL 🙂 JO JAG HAR EN UNDRAN VET INTE HUR MYCKET DU KAN ENGAGERA DIG MEN JAG VILL KRIGA FÖR ALICE BABS:) HON HAR EN FRUKTANSVÄRT HORRIBEL LIVSSITUATION;(! JAG HAR IDAG SKICKAT ETT VYKORT TILL HENNE 🙂 DÅ JAG VET ATT PERSONALEN KASTAR SÅDANT HAR JAG TAGIT FOTON VIA MIN MOBIL O ÄVEN LAGT PÅ FACEBOOK. HAR LAGT IN SIDOR TIDIGARE FRÅN YOU TUBE TILL FACEBOOK OM HENNE. VET INTE HUR MYCKET DET HJÄLPER MEN JAN MALMSJÖ M COMPANY KAN BEHÖVA DRAGHJÄLP. JAG VILL GÖRA ETT FÖRSÖK O SE VART DET LEDER . BARA MIN TANKE . STOR VARM FÖDELSEDAGSKRAM 🙂 O ALLT GOTT 🙂

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *