Fest för Wahlgrens värld! Då säger jag: TACK, TACK, TACK!

Åh – en sådan härlig FEST på Djurgårdsbrunns värdshus häromdagen! Det var ITV – produktionsbolaget, som producerar ”Wahlgrens värld” som anordnade fest för sina anställda.Klädde mig i en linne-klänning, inköpt på marknaden i Nerja ……………………. till den tyckte jag att det passade bra med en Gunilla Pontén-hatt.

Vår underbare producent Johan Pråmell och vår underbara dotter Pernilla och Hans och jag redo för en fantastisk afton. ………… och det blev det verkligen. Sååå trevligt att träffas och ha en trevlig samvaro utan att filmas.Dennis. Johan och jag.och alla de andra vid vårt bord  Härliga ballong-bilder. Eller hur!    Sååå trevligt att träffa de som jobbar ”bakom” – och de som klipper och redigerar allt material, som vi spelar in. Man kunde tro att dom skulle vara så trötta på oss – men dom var verkligen så gulliga och tyckte att det var så roligt att nu få träffa oss privat.  Kvällen blev lång – men har man det trevligt så …………. Vi har nästan blivit som en familj allihop – vi som jobbar framför och bakom kameran!Efter en trevlig kväll tackade vi för oss, Hans och jag –  trötta,  men oerhört lyckliga och glada för att vi får jobba med så trevliga människor och ett så trevligt produktionsbolag.

jag säger bara: TACK,TACK,TACK!!!

Det här inlägget postades i Blog av Christina Schollin. Bokmärk permalänken.

Om Christina Schollin

Christina Schollin är skådespelerska, Entreprenör och MÅBRA-Ambassadör, med en inre skönhet och mognad, som smittar av sig.Christina, som nu mer och mer växlar in på allt som har med livskvalitet att göra. Från skönhets-produkter, vitaminpreparat, anti-aging-business till livsfilosofi. Hon delar gärna med sig - och ger andra människor en möjlighet att förändra sina liv. Våga Vara ett Föredöme!

3 svar på ”Fest för Wahlgrens värld! Då säger jag: TACK, TACK, TACK!

  1. Hej Christina!
    Jag heter Johan Bengtsson, är 37 år och inleder denna regniga midsommarafton på Lidingö med att titta lite på program från SVT:s Öppet Arkiv. Alldeles nyss kollade jag på ett avsnitt från ”Varuhuset”. Jag minns hur hela vår familj satt samlad framför TV:n på 80-talet och följde den serien. Egentligen var jag nog för liten för att titta, men mina föräldrar hade väl inte hjärta att hindra mig 🙂 Tänkte bara säga att du var fantastisk i rollen som Margareta Öhman! Den senaste timmen har jag gapskrattat åt hennes hårda business-fasoner och det hade varit kul att se dig göra en uppföljare nu, 2018!

    Önskar dig en riktigt fin midsommarafton!
    Kram från Johan

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *