Min röda 50-års-klänning. Kanske jag skall ha den på min 80+-FEST?

Annandag Jul 1987 fyllde jag 50 år – och denna fantastiska klänning syddes upp av Göran Alfredsson på Thalia för festen, som hölls på Stallmästargården. Här följer ett knippe bilder:   

::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::

Jag bar den sedan vid några fler tillfällen – när det skulle vara extra festligt!::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::  När Pernilla gifte sig med Emilio 1993 syddes den om av Göran – ärmarna togs bort och det blev ett krås i stället som jag dekorerade med sommarblommor.       ::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::Häromveckan provade jag av klänningen – som sytts ut en aning sedan sist – och jag planerar nu att ha den på mig på min 80-årsfest, som går av stapeln den 26/6. Jag fyller 80 och ett halvt – det är ju trevligare med ett kalas på sommaren, tycker jag.

Vad tycks???? Ska jag använda den på den stora FESTEN, som snart går av stapeln??? Faktum är att jag följt Ulrika Davidssons ”Kickstart” – för att vara i god form – och tappa några kilon – och för att komma i klänningen. (Se mina föregående inlägg!) Tack snälla Göran på Thalia, som sytt så många kreationer åt mig under många år!                                                 Jag lovar att visa bilder från festen efteråt!

Det här inlägget postades i Blog av Christina Schollin. Bokmärk permalänken.

Om Christina Schollin

Christina Schollin är skådespelerska, Entreprenör och MÅBRA-Ambassadör, med en inre skönhet och mognad, som smittar av sig.Christina, som nu mer och mer växlar in på allt som har med livskvalitet att göra. Från skönhets-produkter, vitaminpreparat, anti-aging-business till livsfilosofi. Hon delar gärna med sig - och ger andra människor en möjlighet att förändra sina liv. Våga Vara ett Föredöme!

8 svar på ”Min röda 50-års-klänning. Kanske jag skall ha den på min 80+-FEST?

  1. Hej Christina ” känns ” som att jag känner dig, det gör jag naturligtvis inte.Men vill lämna skicka en kommentar: du ser helt fantastisk ut i din röda klänning ( jag älskar rött och modellen på klänningen som är ” singoallamodell” ) skulle jag vilja ha själv.Den röda nyansen är på pricken din färg och även min.Njut av din 80+ fest, jag fyller själv 65 om några dagar.Du är verkligen en förebild för många kvinnor, du lever som den livscoutch du är.Vänliga hälsningar från Ingrid☀️

  2. Så fin i din klänning! Bär den med stolthet, över den person du är och för att du klär så fint i den! Personligen tycker jag mycket om rött, och skulle absolut vara glad för att ha en sådan underbar klänning! Kram

  3. Klart du skall ha den vackra röda – du skall ju också vara medelpunkten på festen å då passar rött så bra. Du klär naturligt i klänningen, ha det nu så trevligt på festen

  4. Klänningen är jättefin på dig! Du är verkligen en förebild och ett så fint exempel på hur man blir allt vackrare med åren utan diverse ingrepp etc. Du strålar! Önskar dig en underbar fest!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *