Dagens Erbjudande! Solig hälsning!

IMG_6285Här kommer en solig hälsning från mig i Spanien där jag njuter av sol och värme! Jag njuter också av att ha  ett arbete som tillåter mig att jobba var som helst i världen, kunna jobba när jag vill, hur mycket jag vill och med vilka jag vill. Jag kan nämligen erbjuda andra att komma med i mitt team och samarbeta med mig. Här nedan presenterar jag mitt erbjudande:

cee176d4-5210-48f6-a19b-4a45c8a49188-large Life is beautiful

Jag arbetar med rekrytering, hälsa, föreläsningar och ledarskap i ett globalt mycket framgångsrikt företag.

Vårt mål är att verka för det goda i världen genom att hjälpa andra människor att förbättra sina liv – genom givande affärsmöjligheter, innovativa produkter och en positiv berikande kultur.,

Har du ett inre driv och känner att personlig utveckling och ett intresse för fler inkomstmöjligheter finns, är du välkommen att kontakta mig för ett förutsättningslöst möte under 25 minuter. Eftersom jag just nu befinner mig i Spanien, så kan vi ha mötet via Skype, Viber eller Face-time.

Kanske kan vi hitta ett samarbete?    

You can get all you want in life, if you help enough poeple get what they want!    

A journey of a thousand miles begins with one single step.

  Help each other. 548bc2b4-cab2-4904-aeb7-dac72bcd9f90-large   Coach85323c9e-a3ba-41e2-ae59-73572bda131c-large 

Låter det intressant? Tveka inte att höra av dig till mig!

Timingen har ALDRIG varit bättre än NU! Jag skall så fort som möjligt få ihop 3 – 4 personer till mitt Dröm-team. Kanske är det DIG jag väntar på!

Se även: www.schollin.nsopportunity.com (Om du är intresserad av affärsmöjligheten)  Och: www.schollin.nsproducts.com (om du är intresserad av anit-aging-produkter)

För dig som finns i Nerja: Välkommen till Studio 17, Calle Granada 17 i Nerja. Se: www.studio17nerja.se och Face-book-gruppen: Studio 17 nerja.       Där kan du boka en tid med mig. Även: christina.schollin@gmail.com   

 

With love from Christina

Det här inlägget postades i Blog av Christina Schollin. Bokmärk permalänken.

Om Christina Schollin

Christina Schollin är skådespelerska, Entreprenör och MÅBRA-Ambassadör, med en inre skönhet och mognad, som smittar av sig.Christina, som nu mer och mer växlar in på allt som har med livskvalitet att göra. Från skönhets-produkter, vitaminpreparat, anti-aging-business till livsfilosofi. Hon delar gärna med sig - och ger andra människor en möjlighet att förändra sina liv. Våga Vara ett Föredöme!

2 svar på ”Dagens Erbjudande! Solig hälsning!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *