Benjamin!!!!!

BENJAMIN VANN JU MELODIFESTIVALEN I LÖRDAGS!    SÅ HÄR GLAD BLEV HAN – VÅR ÄLSKADE BENJAMIN.

DET VAR INTE FÖRSTA GÅNGEN HAN VANN – NÄR HAN VAR 8 ÅR GAMMAL VANN HAN LILLA MELODIFESTIVALEN MED SIN EGEN LÅT: ”HEJ SOFIA”. DÅ BLEV HAN SÅ HÄR GLAD:……….. OCH SÅ HÄR LÄT DET DÅ…….

VID 16 ÅRS ÅLDER VANN HAN ”LET´S DANCE” !!!! OCH BLEV SÅ HÄR GLAD!SÅ HÄR DANSADE HAN TILLSAMMANS MED DUKTIGA SIGRID.

VI VAR PÅ PLATS PÅ TV OCH KUNDE HYLLA VÅR MULTI-BEGÅVADE DOTTERSON! OCH NU VAR DET DAGS IGEN!

I LÖRDAGS VANN HAN MELODIFESTIVALEN MED SIN LÅT: ”DANCDE YOU OFF”.

ATT VINNA MELODIFESTIVALEN VAR EN DRÖM SOM GICK I UPPFYLLELSE EFTERSOM HAN BRINNER FÖR SIN MUSIK OCH DETTA VAR ETT BRA TILLFÄLLE ATT NÅ UT MED DEN!

MAMMA PERNILLA OCH SYSTER BIANCA VAR PÅ PLATS – OCH GLÄDJEN VAR STOR NU HÅLLER VI ALLA TUMMAR FÖR HONOM NÄR HAN TÄVLAR FÖR SVERIGE I LISSABON DEN 12:E MAJ.

 

 

 

Det här inlägget postades i Blog av Christina Schollin. Bokmärk permalänken.

Om Christina Schollin

Christina Schollin är skådespelerska, Entreprenör och MÅBRA-Ambassadör, med en inre skönhet och mognad, som smittar av sig.Christina, som nu mer och mer växlar in på allt som har med livskvalitet att göra. Från skönhets-produkter, vitaminpreparat, anti-aging-business till livsfilosofi. Hon delar gärna med sig - och ger andra människor en möjlighet att förändra sina liv. Våga Vara ett Föredöme!

10 svar på ”Benjamin!!!!!

 1. Han är så värd det och du kan verkligen vara stolt över honom. Så många avundsjuka människor och elaka kommentarer jag svarat på och säger det en sista gång!! Han behövde inte Wahlgrens namn… Han fixade det själv och galant. Han fick 20 röster av mig 💜

 2. Vilket PROFFS vi skickar! Fantastiskt roligt att han vann – och att han fick göra denna delen av resan med Felix! Vilken fantastiskt band de har, otroligt fin vänskap och fina de är mot varandra, underbart att se, värdefullt!
  Han kommer representera Sverige väl och han är ju redan en snackis där ute i Europa – so lets go och vi följer spänt och naturligtvis ser framemot hans vinst i Portugal♥️

  • Ja Anette – det är otroligt roligt att Benjamins proffessionalism uppmärksammades också i den internationella juryn. Det blir spännande att se hur det går i Lissabon.

 3. Stort grattis till Benjamin.
  Så jätteduktig och begåvad kille. Röstade på han och blev så glad när han vann 😀
  Förstår att ni i familjen är jättestolta. Med all rätt 😊💫👏🏽
  Härligt att Sverige få en sån bra representant i Eurovision i maj ⭐️
  Det kommer går bra för han. Oavsett är han redan en vinnare i mina ögon.

  Hoppas ni mår gott. Skönt att Hans är hemma och verkar mår bättre.

  Må så gott
  Kram Sandra

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *