Dag 68: Soliga dagar – soliga möten.

Först och främst vill jag tacka er som läser min blogg och för alla kommentarer – särskilt på mitt senaste inlägg. Det är inte roligt att behöva skriva om tråkiga saker – men det var nödvändigt att bemöta denna befängda polis-anmälan och berätta att den blev nedlagd. 

Men nu – goa vänner – blir det bara soliga inlägg hädanefter. Det är så mycket roligt som händer i mitt liv just nu – som jag gärna vill dela med mig av till er.

Jag befinner mig i mitt hus i Spanien och här är det alltid sol. Här träffar vi våra glada, härliga vänner – äter ute på olika små restauranger – njuter av god mat, gott vin och gott sällskap. Här tar man dagen som den kommer, behöver inte stressa, gör det man tycker om att göra, – och MÅR SÅ BRA!

Den dagliga morgonsimningen i poolen missar jag aldrig!………….. inte heller frukosten på altanen med det dagliga vitamin-intaget: LifePAK, Marine Omega, JVI-juice, Tegreen och R2.

En av dagarna samlades GT-gänget (= Get together) på en liten Chirongito på Playa Pajazzo ………..

 

Vi avslutade kvällen med att gå förbi Balcon d´Europa och vidare till en bar-restaurang nedanför …….     

_____________________________________________________________________________………………..Vi hälsade våra goda vänner och grannar välkomna till Nerja – och satt en stund på deras terass med utsikt över vår gemensamma pool.

::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::………….. Vår gode vän och världens bästa fotograf Peter Knutsson kom hem till oss på lunch – och passade på att ta några bilder på oss tillsammans. Det är för övrigt Peter, som tagit dessa fantastiska bilder här i Nerja för några år sedan. ……….……….. då jag också bjöd Peter på lunch i vår trädgård ……….    

________________________________________________________________________

Häromdagen åkte vi till vår favorit-playa: Playa Naturista  ……………….och träffade  goda vännerna från Almunecar: Michael och Elisabeth och deras barnbarn Mira på vår  och åt lunch på vår favoritrestaurang La Baracca.

   

 

Soliga hälsningar till er alla från Christina i Solen.

 

 

________________

 

Det här inlägget postades i Blog av Christina Schollin. Bokmärk permalänken.

Om Christina Schollin

Christina Schollin är skådespelerska, Entreprenör och MÅBRA-Ambassadör, med en inre skönhet och mognad, som smittar av sig.Christina, som nu mer och mer växlar in på allt som har med livskvalitet att göra. Från skönhets-produkter, vitaminpreparat, anti-aging-business till livsfilosofi. Hon delar gärna med sig - och ger andra människor en möjlighet att förändra sina liv. Våga Vara ett Föredöme!

12 svar på ”Dag 68: Soliga dagar – soliga möten.

 1. Vilket soligt och glatt inlägg! Ha det bäst, vilket ni åxå verkar ha. Kram❤️

 2. Hello!
  Solig enegi☉
  Enastående kvinna mamma mormor farmor Christina Schollin🌟
  Lev livet Christina Hans…

 3. Vilket härligt liv ni lever. Jag har också bekanta som flyttat till Spanien som pensionärer och vi pratade om det här med alkohol. Det är kanske lätt att det blir för mycket när man bor i Spanien och det känns som en lång semester. Framförallt när vänner kommer ner som då har semester. Hur tänker ni kring det?

  • Hej Helene. Det är så mycket enklare att leva i Spanien – där det för det mesta är sol och värme.
   Här har man för det mesta ett sunt förhållande till att ta ett glas vin till maten.
   Vi som bor här under vinterhalvåret känner det inte som om vi har semester. Det är vårt andra hem helt enkelt.
   Jag ser så gott som aldrig berusade människor här – som man däremot ofta gör i Sverige.
   Det måste ju vara upp till var och en om det blir mycket alkohol eller inte. Visst – det kanske är större frestelser här för dem som inte har något att göra.
   Men jag tycker personligen inte att det skall hindra pensionärer som vill kunna få njuta av ett underbart liv på sydligare breddgrader.

 4. Hej Christina! Det kallas Karma. Gott kommer till de som gott gör. Ni verkar ha det så fint o härligt. Njut av livet o av varandra. Höstliga skånska kramar till dig🍁🍃🤗

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *