Dag 61 – 67. Befängd polisanmälan – nu nedlagd.

Minette Tigerfalk  polisanmälde mig och Pernilla!!!!  

Vore det inte så allvarligt, så skulle man bara skratta åt det befängda i situationen. Men det bevisar ännu en gång hur denna kvinna agerar på det märkligaste sätt – och tror att hon skall komma undan.

Invigningen av den Nya MåBra-Oasen 15 September 2016.

Nu har ärendet lagts ner och Expressen och Aftonbladet kan konstatera: 

Ni som följer min blogg  vet att jag inte skrivit om Minette Tigerfalks agerande i min  MåBra-Oas i Gamla Stan sedan blogg-onläggen: ”Sanningen”( 27/9) och ”Positiva tankar” (29/9).         Jag ville koncentrera mig på att skriva om positiva händelser i stället för att älta sådant som är negativt. 

I och med polisanmälan – och att den nu är nedlagd, känner jag att jag bör kommentera detta också.

Det är djupt tragiskt att en människa kan sjunka så lågt och ta till en sådan drastisk, dumdristisk åtgärd som att göra en polisanmälan – och tro att hon kan få ut någonting av det. Hon binder bara ris åt sin egen rygg. 

Så här skriver Expressen:

Det mest märkliga i hela denna historia är att Minette Tigerfalk nu har ett kontrakt  med och driver sin verksamhet i den lokal som hon såg till så att jag blev uppsagd ifrån.! Det är helt klarlagt att det är på grund av hennes agerande som jag tvingades skriva på en uppsägning från min lokal på Storkyrkobrinken i Gamla Stan, där jag varit framgångsrik affärsidkare under 22 år. Och där jag aldrig haft problem med föregående samarbetspartners eller min hyresvärd förut!

Det var absolut inte fråga om en gemensam överenskommelse, som tidigare hävdats.  Jag anser fortfarande att det är en stor oförrätt som begåtts gentemot mig, när jag tvingades skriva under en uppsägning.    

Allt  detta är något som Minette Tigerfalk borde stå till svars för – och  inte kunna  komma undan med,  hur mycket hon än försöker.

Bilderna nedan är från Minette Tigerfalks Face-book-sida:………………. där hon kommenterar:        10 februari 2017: Började dagen med ett härligt inspirerande möte, nu är vi INNE! Tack Tommy Deogan och tack alla som stöttat mig.

Nu skuttar vi och firar på Storkyrkobrinken ………………

(OBS! Kvinnan på  bilden nedan bredvid Minette Tigerfalk – har  ingenting att göra med Minette längre.)Efter detta möte startade allt – som resulterade i att jag blev uppsagd, på grund av Minette Tigerfalk.

____________________________________________________________________________

Expressen skriver vidare:

Varken Pernilla eller jag är ute efter hämnd. Vi vill bara påpeka att så här får det inte gå till och vi vill  berätta hur vi blivit utsatta och varna andra så dom inte blir utsatta också.  

Av kommentarerna att döma, både på Pernillas och min blogg, så har fler än jag råkat ut för Minette Tigerfalk och hennes agerande – och det är ingenting som vi vill att andra skall råka ut för också.

Vi vill  framför allt upplysa om att det som pågår i min förra MåBra-Oas på Storkyrkobrinken 9 inte har någonting med mig att göra. Alla mina trogna kunder genom åren skall veta om hur det gått till och att dom gör klokt i att undvika Carino Stockholm på Storkyrkobrinken 9 för all framtid.

Trots allt – nu när jag sagt allt som finns att säga i detta ärende – sänder jag soliga hälsningar till er alla  och önskar er en fantastisk dag!

 

 

 

 

 

 

Det här inlägget postades i Blog av Christina Schollin. Bokmärk permalänken.

Om Christina Schollin

Christina Schollin är skådespelerska, Entreprenör och MÅBRA-Ambassadör, med en inre skönhet och mognad, som smittar av sig.Christina, som nu mer och mer växlar in på allt som har med livskvalitet att göra. Från skönhets-produkter, vitaminpreparat, anti-aging-business till livsfilosofi. Hon delar gärna med sig - och ger andra människor en möjlighet att förändra sina liv. Våga Vara ett Föredöme!

29 svar på ”Dag 61 – 67. Befängd polisanmälan – nu nedlagd.

 1. NO comments👀för mig räckte det med att se henne på bild 📸 falsk och ful och ännu värre inuti säkert, inte värd att nämnas! 😈 Glad för eran skull Christina och Pernilla 💚

 2. Skönt att de är över! <3 Och man får ju det man förtjänar förr eller senare….så mer kärlek och glädje till dej och Gud vet vad till…..Kram

 3. Du är en så ”stor” kvinna, du är saklig och berättar om denna oförrätt du blivit utsatt för av denna ”lilla” människa. Ja, hon är liten, för gör man sånt här mot någon så är man liten, så liten. Finns det inget sätt att sätta stopp för denna människa innan hon gör ännu fler illa? Många kramar till dig fina Christina ❤️

 4. Skönt att polisanmälan är nerlagd men så dumdristigt av henne. Hon gör det bara värre för sig själv. Synd hon inte se det.
  Självklart besöker jag inte Carino Stockholm när jag är i Stockholm.

  Soliga hälsningar till dig med

  Må så gott
  Kram Sandra 🌺

 5. Hello!
  Sanningen vinner alltid.
  ☉Luta dig tillbaka Christina Schollin.
  Önskar dig och Hans all kärlek…

 6. Hej!

  Tråkigt att det finns en så otroligt hemsk människa. All lycka till dig och din familj. Du är bäst ☺💗
  /Ann-Sofie

 7. Läste detta först nu. Ja vad vad det jag sa. Det osar planering lång väg. Hoppas att alla som står i kö o göra affärer med henne låter bli. Vissa gör allt o kan trampa på vem som helst för att få som de vill. Många kramar från Skåne 💜

 8. Så glad för din skull Christina ❤️ Det kommer att slå tillbaka på henne!
  Godheten och kärleken övervinner allt!
  Kram Gun 💕🦋

 9. Toppen Christina!!!💜 det var precis det inlägget jag skrev till dig om, att hon var ”inne”. Jag tycker inte hon borde få ha kvar lokalen punkt slut.
  Och den andra kvinnan på bilden är ju hennes bästa vän, Du skriver att hon inte har med henne att göra längre…. Tänk att bete sig så illa att man förlorar sin bästa vän!
  Jag är så glad för dig Christina, att det gick åt rätt håll ändå för dig!! Kram

  • Tack Maja. Nej – jag tycker inte heller att hon bör vara i lokalen. Det har INTE gått rätt till – det här.
   Den andra kvinnan på bilden VAR Minettes bästa vän – men är det inte längre .
   Kram från Christina.

 10. Minette är en ostabil psykopatisk människa som har grundlurat er ordentligt. Stå på er och se till att få betalt. Varför hon inte svarar på mail eller sms är att hon är feg och vet att NI har rätt i vad ni säger. MINETTE är en opålitlig person,

  Allt gott till er alla

  • Hej. Ja – tyvärr är det nog så. Det är något som står mer och mer klart för mig nu – men som jag inte insåg förut. Det är djupt tragiskt för Minette Tigerfalk att hon försatt sig i den här situationen själv.

 11. Förstår inte varför du skulle ha butiken kvar i gamla stan, ni bor i Spanien, och du hyrde ju ut den till någon som driver verksamhet, vilket inte du gjorde vi tillfället vi uthyrning. Ursäkta mig, men jag tror det är mer girighet av dig, du ville fortfarande ha kvar ditt förstahands kontrakt, och hyra ut det. Passar bättre att hon fick kontraktet då hon har full verksamhet där.

  • Hej Annika. För att förtydliga:
   Minette Tigerfalk och jag var överens om att vi skulle ha ett samarbete i lokalen.
   Minette Tigerfalk och jag var också överens om att vi båda skulle gå upp till min hyresvärd, Sveriges Riksdag, och få henne godkänd som ny hyresgäst – när hon var redo för det. Då skulle hon också betala mig en summa, som är brukligt vid sådana tillfällen: Nämligen att man betalar för den goodwill som jag hunnit skapa under 22 år som lyckosam affärs-idkare på Storkyrkobrinken. Och som hon nu skulle få glädje av när hon fick sitt kontrakt.
   Så ligger det till.

 12. Okey. Det har inte gått till på rätt sätt, läste i Eskilstuna Kuriren där hon tar upp det här, om att hon blivit mobbad och hotad av andra personer pga familjen Wahlgren. Nog om detta, hoppas att allt kommer att smälta så du kan gå vidare utan att vara alltför bitter.

  • Hej Annika. Det ligger inte för mig att vara bitter. Och jag beklagar djupt den mobbing som Minette Tigerfalk utsätts för – en situation som hon själv försatt sig i. Som du säger: Nog om detta.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *