Dag 42: Jennifer öppnar ”Bag All”-butiken i Stockholm!

Häromdagen var jag på invigning av ”Bag All” i Stockholm.

På Roslagsgatan 21 kan man numera hitta alla dessa fantastiska påsar och förpackningar som är så användbara för så många ändamål.Det är Jennifer – Pernillas barndomsvän, som vi känt sedan hon var liten – som har drivit igång denna business. Jag är så imponerad av hennes drivkraft och initiativförmåga – som hon berättar om i sin bok ”Drömfångaren”. En entreprenörs resa från dröm till verklighet.

Tack  kära Jennifer för boken som beskriver så fint hur det är att vara entreprenör  och ”fånga sin DRÖM”!  En fantastisk bok för alla som är – eller vill bli entreprenörer. Jag känner  igen mig själv i mina strävanden att hitta rätta sättet att nå ut till personer, som jag vill hjälpa att förändra sina liv – och få sina Drömmar uppfyllda.

……………och jag är så glad för att hon och Pernilla har behållit sin vänskap genom alla år, trots att Jennifer sedan många år bott i New York med hela sin familj.

Från det dom var 11 år och spelade tillsammans på Folkan i musikalen ”Annie”.

………Till på senare år – när Pernilla hälsar på Jennifer och hennes familj i New York …………

………..eller Jennifer kommer till Sverige ……….

………… som nu – när Bag-All-butiken öppnade i Stockholm ……….

……. där naturligtvis Pernilla var på plats 

…………… liksom jag, som var så lycklig och glad för Jennifers skull och att hon nu ”lever sin Dröm” 

Många av bilderna här är hämtade från Jennifers blogg:  HÄR    

Så här skriver Jennifer på sin blogg:

”En annan fin person som stöttat mig mycket under åren är Pernillas mamma Christina. Snällare person får man leta efter. Hon och Hans har alltid varit så generösa mot oss barn runt deras barn. hela deras hus var fullt av ungar som käkade upp allt som fanns i kylskåpet, stökade till, hittade på dumheter – men aldrig att de klagade på det. nej, tvärt om, ledorden  var alltid – alla är välkomna!!!”

Gulligt – eller hur! Jaaa – jag minns så väl när våra barn var små och hela huset var fullt med deras kompisar som lekte och badade i poolen och i sjön – vi visste aldrig hur många vi hade på middag …….och hur mycket vi älskade att alla kände sig som hemma hos oss. Det är så härligt att märka att vänskapen håller i sig genom åren och att dom  nu som vuxna kan tänka tillbaka på allt som dom har gemensamt sedan barn- och ungdoms-tiden. 

Och nu är båda entreprenörer och kan utbyta erfarenheter – eftersom Pernilla har sin  butik MINILLA (tillsammans med Mia) och säljer sin ”Pernilla Wahlgren  collection” via web-shopen bl.a. Pernillas blogg hittar ni också HÄR   

Jag är så stolt över dessa duktiga, kreativa tjejer och vi har ju alla det gemensamt att vi är entreprenörer.

Jag  har också en web-shop, samt jobbar med ”Online Network Marketing – där jag har – precis som Jennifer önskade sig:

Ett arbete som man kan utföra hemifrån och kunna arbeta var man vill i världen, hur mycket man vill – och med vilka man vill.

I Bag-All butiken kan du hitta allt du behöver för att organisera dina prylar ………..

………….. och jag, som nu börjat packa väskor inför resan till Spanien blev överlycklig att få med mig några av dessa härliga påsar hem.Dessutom denna påse för att hänga finklänningar i…. så praktiskt och användbart!  Lycka till – både Jennifer och Pernilla. Go girls – go!!!!

 

 

Det här inlägget postades i Blog av Christina Schollin. Bokmärk permalänken.

Om Christina Schollin

Christina Schollin är skådespelerska, Entreprenör och MÅBRA-Ambassadör, med en inre skönhet och mognad, som smittar av sig.Christina, som nu mer och mer växlar in på allt som har med livskvalitet att göra. Från skönhets-produkter, vitaminpreparat, anti-aging-business till livsfilosofi. Hon delar gärna med sig - och ger andra människor en möjlighet att förändra sina liv. Våga Vara ett Föredöme!

22 svar på ”Dag 42: Jennifer öppnar ”Bag All”-butiken i Stockholm!

 1. Gullliga fina Christina! Så himla fint skrivet. Det är underbart att vi alla kan inspirera varandra genom åren!!
  Stor kram!
  Jen

  • Jennifer! Ja visst är det underbart – nu kan vi följa varandra på bloggarna. Nu när jag kommit igång med min blogg litet mer och hoppas att jag kan nå ut och inspirera andra. Och du inspirerar mig, Jennifer. Din drivkraft och din fina entreprenör-anda.
   Alltid så härligt att träffa dig – som i går, när Benjamin hade sin födelsedagsfest på Mr French. Jag blir så lycklig när vi alla i familjen samlas vid sådana tillfällen och alla vänner sluter upp också. Så mycket kärlek!
   Varmaste kramar till dig och hela din ljuvliga familj.
   Christina.

 2. Hej Christina!
  Jag är några år äldre än Pernilla, men har genom min mamma o pappa följt även dig i din karriär som både skådespelare/affärskvinna. Nu tycker jag att det är så ”ballt” att du är med i Wahlgrens Värld, tillsammans med barn o barnbarn. Underbart! Tanten 😉 are still going strong 👍

 3. Vilken underbar och rolig person du verkar vara! Dina barn och barnbarn har sån tur som har dig!

 4. Hej Christina! Jag minns dig sedan jag tittade på ”Tre kronor” som liten. Är 28 år nu och jag tycker du är lika strålande vacker fortfarande! Underbart att ”lära känna” dig i Wahlgrens värld. Du verkar vara en underbar kvinna, mamma och mormor ❤ heja dig!

 5. Hej Christina.
  Vilken härlig människa du är och vilka fina barn och barnbarn du har. Sitter klistrad varje torsdag och ser programmet. Ni är bäst! Kram Anita

 6. Så roligt att hitta din blogg! Jag är 40 år och uppväxt med att gå på teater och har sett dig många gånger i olika produktioner. Nu såg jag dig senast i ”Whalgrens” och du har en sån härlig familj! Men jag tycker du ska vara med mer, du är underbar Christina! Din klokhet och humor <3

  • Hej Kristin. Tack för din kommentar! Vad glad jag blir när jag – som nu – får kontakt med min publik genom åren. Och att ni gillar min insats i ”Wahlgrens värld”. I den nya säsongen kommer jag att förekomma litet mera. Det är roligt.

 7. Vilka härliga bilder från förr och nu och så kul med en Bag-all butik i Stockholm, den måste spanas in vid nästa besök. Härligt med vänskap som håller genom livets skiftningar, önskar dig en riktigt bra helg!

 8. Ja vilken fin affär och idé hon har Jennifer, så duktig och driven, har fått ”lära känna” henne via Pernillas blogg som jag är en trogen läsare och stor fan av. Ni är så stöttande och kärleksfulla mot varandra både inom familjen och bland vänner, som det ska vara, så underbart att se och få ta del av. Underbart att få se mer av dig också i Wahlgrens Värld, du är helt fantastisk tycker jag och vilken härlig humor ha ha.
  Har läst om det tråkiga du fått uppleva med din fina affär, så sorgligt att man inte ska kunna lita på människor, att de är ärliga. Hoppas innerligt att du får upprättelse och att den här personen får vad hon förtjänar. All lycka till dig Christina och TACK för att du och din fina man har skapat den här helt underbara familjen som jag bara älskar.
  Kram Rosa

  • Tack Rosa – och jag lovar att uppdatera om allting här på bloggen. Jag är så glad att du och alla andra har hittat hit. Och jag är så tacksam för alla uppmuntrande kommentarer. Allt blir bra! Kram från Christina.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *