14 reaktion på “Apropå minnen

 1. Det har jag alltid sagt, att Hans har minst en räv bakom örat och kommer alltid med små lustigheter. Han är en social tillgång! Kramisar på Er båda

 2. Det ligger nåt i det du skriver… det ligger mycket i det!
  Jag jobbar just med mina minnen, jag är i flyttartagen från stort till litet. 😉
  Kram Gerd♥

  • Kära Anne-Marie! Så fint att du läser min blogg – och kommenterar! Just det rådet finns ju i ett av dina hjärtan! Åh, nu väntar jag med spänning på änglarna som kommer flygande från dig ”over there”! Massor med kramar!

 3. Hej Christina, Jo, utav Anne-Marie Gummesson köpte jag en väldigt fin midsommarstång, bordsdekoration du vet. som vi har haft mycket glädje av varje midsommar. Sommaren 2013 fanns inte Anne-Marie på plats på Tjurkö utanför Karlskrona i sin bod. Blev verkligen ledsen. Vet du om hon återkommer till Sverige? Nog om henne. Har beundrat dej och din familj i alla år. Christina och Hans, Ni har format Er familj, inkl. barnbarnen beundransvärt. Med kärlek, kärlek o kärlek. Se nu Benjamin, han vill stå på egna ben nu. Enbart 16 år, sånt självförtroende o fatta beslut att han vill komma ifrån rampljuset. Charmknutten, såsom han dansar. Lycka till. När jag/vi kommer till Sthlm. Besöker vi din butik. Vårliga hälsningar från mej till dej. Ing-Marie Tantinen, Odensvi i Norra Tjust. 4 mil N. Västervik.
  Ingmarietantinen@home.se

  • Hej. Anne-Marie kommer till Sverige varje sommar. Du är välkommen att titta in på min hemsida för att upptäcka mitt nya koncept i Gamla Stan! Det är inte längre en butik – utan mer en MÅ BRA-OAS! Man kan beställa tid för olika MÅ BRA-behandlingar. Du klickar på ikonen: ”Änglar finns i Gamla Stan”. Du kan även handla änglar m.m. på min web-shop!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *