Vi gör vad vi kan!

Nu finns det möjlighet att lämna bidrag till de tusentals flyktingar som landar i Syd-Europa. Med parollen:                                                                                                   VI GÖR VAD VI KAN!!!!!!!                                                                                           Människor dör i Medelhavet, men människor överlever också. Tusentals varje dag. De kommer till Europa omskakade, trötta, rädda och blöta. De kommer utan någonting med sig, till platser där ingenting finns och därför behöver de VÅR hjälp!  Människorna på flykt behöver bland annat skor, hygienartiklar, blöjor, barnkläder och sovsäckar.                                                                                              Där jag bor har vi startat en insamlings-plan och packar nu kläder, skor och annat.IMG_9277

 

Det här är bara starten för mig då jag i dag börjat  samla tröjor, skor och varma kläder i plastpåsar. Det kommer säkert att stå 10 påsar till innan dagen är slut!

Du, som vill följa vårt exempel: läs mera på hemsidan: www.vigorvadvikan.com.

Vi lämnar alla våra bidrag till en eller annan insamling.  

                                            För egen del donerar jag numera månatligen genom Nu Skin Enterprises till ” Nourish The Children” (www.nourishthechildren.com) som delar ut vitaminiserade matpaket till svältande undernärda barn.

Vita Meal

Du som vill vara med och bidra: Kontakta mig!   Du kan också handla från min web-shop här på hemsidan, där jag stödjer just ”Nourish the children”.

A helping hand with Nu Skin!

A helping hand Nu Skin

VI GÖR VAD VI KAN!

Det här inlägget postades i Blog av Christina Schollin. Bokmärk permalänken.

Om Christina Schollin

Christina Schollin är skådespelerska, Entreprenör och MÅBRA-Ambassadör, med en inre skönhet och mognad, som smittar av sig.Christina, som nu mer och mer växlar in på allt som har med livskvalitet att göra. Från skönhets-produkter, vitaminpreparat, anti-aging-business till livsfilosofi. Hon delar gärna med sig - och ger andra människor en möjlighet att förändra sina liv. Våga Vara ett Föredöme!

3 svar på ”Vi gör vad vi kan!

 1. Har lämnat bidrag. Ingen kan göra all men alla kan vi göra något ♥

  Läste på instagram att du har namnsdag idag, Grattis till dig och jag fyller år idag så grattis till mig 😉
  Har ingen att spendera min dag med men gör det så mysigt jag kan för mig själv.

  Hoppas du har det bra och njuter i spanien.
  Stor Kram Sandra ♥

  • Hej Sandra. Då säger jag Grattis till dig på din födelsedag!
   Jag sitter nu och formulerar ett nytt inlägg med bilder från min web-shop.
   Om man handlar där så ger man samtidigt ett bidrag till svältande barn och till flyktingar!
   Bra – eller hur?
   Lev Väl!
   Christina.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *