Kick Off och Frukost-möte

Jag älskar mitt liv som Affärs-kvinna och Entreprenör! Det ger mig möjlighet att träffa andra människor, som liksom jag, tycker om att dela med sig och hela tiden utveckla sig och lära sig nya saker! DET ÄR aldrig för sent!IMG_9167

Här är jag på väg till en Kick Off för att träffa mina kollegor inom Nu Skin Enterprises, som jag arbetat med i 6 och ett halvt år! Jag har under denna tid hunnit med att vara på olika Seminarier runt om i världen:                                          T.ex. USA: Los Angeles på 25-års-Jubiléum, där Arnold Schwarzenegger medverkade och vi fick se bl.a. Debbie Reynolds dansa ”Singin in the rain”.             I Budapest i Ungern   och förra året i Barcelona……….                                                           I Salt Lake City tillsammans med 18.000 andra distributörer från över 50 länder!!!! Vilken Energi, vilken Kraft, vilken Entusiasm från alla, vi som är medlemmar i ”The Nu Skin Family” och har det gemensamt att vi vill vara: En god kraft i världen” – och dela med oss av Möjligheten till andra! 

FullSizeRender

Jag hade dagen till ära tagit på mig en tröja ur Pernilla Wahlgren Collection, med texten: ”Dream, Believe, Achieve”! Passar precis för oss som vill förverkliga våra drömmar!  Du hittar den på Pernillas web-shop . Klicka HÄR.                                                                                                                      Här är vi – några stycken från ”Team Schollin” samlade i Stockholm för Kick Off och spännande information om alla nyheter som väntar oss, som valt att arbeta med Nu Skin! Inte minst den revolutionerande produkten: AgeLOC Me, som lanseras i September och som revolutionerar hela skönhets-industrin! Vill man – som vi – göra business med detta företag, så har Timingen aldrig varit bättre än NU! Detta börsnoterade forsknings-företag vinner hela tiden priser för sina innovativa produkter!IMG_9177Över hundra personer förväntansfulla personer hade samlats i Stockholm för att lära sig mer om företaget, om alla nyheter som kommer, och om hur vi skall nå ut till personer, som liksom vi, vill förändra sina liv.IMG_9174Dessa underbara medlemmar i ”Team Schollin” var helt överens om att det var ett inspirerande, informerande och glädjefyllt möte, som kommer att följas av många fler framöver.FullSizeRender IMG_9181 Vamt TACK till Dag och Maja som gav oss så mycket inspiration och information, som vi nu längtar efter att få dela med andra!

_____________________________________________________________________________Som den business-kvinna jag är – så deltog jag också på ett affärs-möte med andra entreprenörer från olika branscher. Mycket inspirerande att lära sig nytt – hela tiden!

Frukost-möte på Opera-källaren.

IMG_9079Den här utsikten var magisk vid Frukostmötet! IMG_9088En samling glada entreprenörer fick bl.a. lyssna på Itzik Amiel när han föreläste om Networking! Vilken inspirations-källa!

FullSizeRenderJag köpte hans bok (och fick dedikation!) så nu ska jag lära mig mer om hur jag arbetar med: ”Online network marketing”, som ju min Nu Skin-business går ut på! Och som gör att jag kan Arbeta var jag vill (jag åker snart till mitt hus i Spanien!), När jag vill, Hur mycket – eller litet – jag vill, och med Vilka jag vill! Jag kan ha hela världen som arbetsfält! Som jag säger: ALDRIG UTAN MIN DATOR!

Wish it, dream it, do it!

We´ve opened the door...

Flirtande sol kopiaMed soliga hälsningar! Christina.

Det här inlägget postades i Blog av Christina Schollin. Bokmärk permalänken.

Om Christina Schollin

Christina Schollin är skådespelerska, Entreprenör och MÅBRA-Ambassadör, med en inre skönhet och mognad, som smittar av sig.Christina, som nu mer och mer växlar in på allt som har med livskvalitet att göra. Från skönhets-produkter, vitaminpreparat, anti-aging-business till livsfilosofi. Hon delar gärna med sig - och ger andra människor en möjlighet att förändra sina liv. Våga Vara ett Föredöme!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *